- Ja ha arrencat la campanya electoral, que arrenca demà al migdia. Avui es viu la tradicional penjada de cartells a les diferents parròquies. En aquestes eleccions hi concorren un total de 18 candidatures que demanaran el vot als 25.000 electors. - Les estacions han començat aquest cap de setmana la temporada d´esquí. Ho han fet, en general, amb bones condicions, gràcies a les nevades dels darrers dies. A Grandvalira, on han obert els sectors de Pas de la Casa-Grau Roig i Soldeu-el Tarter.A Vallnord han obert el sector d´Ordino- Arcalís.- L´associació Stop Violències té des d´ahir un local social per dur a terme la seva activitat. L´entitat, que va néixer fa un any, atén i dóna suport a les dones que pateixen situacions de violència de gènere en qualsevol àmbit.- La Justícia considera que el procés de subhasta de Vallbanc s´ajusta a la llei i treu la raó, per tant, als propietaris de BPA, que havien reclamat que se suspengués el procés de resolució de l´entitat. Els Cierco argumentaven que si no s´aturava, els danys podrien ser irreparables.- Centenars de persones s´han acostat aquest migdia a l´església de Sant Esteve per acomiadar Pere Canturri, que va dedicar gran part de la seva vida personal i professional al servei del país. L´acte també ha comptat amb la presència de nombroses personalitats destacades, que han violgut oferir un darrer comiat a l´exministre i raonador del ciutadà.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

  Noticies » Economia   24 de desembre, 2013
www.andorradifusio.ad
Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.
L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència.. Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.Informa: XTLV/ Anna Pifarré