La fiscalia demana 4 anys de presó condicional per un home acusat de maltractar i gravar i difondre vídeos íntims de la seva ex parella sense el seu consentiment. El cas ha estat jutjat aquesta setmana pel Tribunal de Corts. Els delictes es van cometre en el marc d´una relació sentimental amb no pocs problemas.Sense opcions de play-off i virtualment salvat, el MoraBanc afronta la recta final de la temporada. Cinc partits dels quals, el d´aquesta jornada és un dels més assequibles a priori. I és que a l´equip li queden encara alguns compromisos contra equips que lluiten pel títol.L´any passat el nombre de naixements es va incrementar un 3%. Després que la xifra de parts baixés entre el 2011 i el 2014, el 2015 ha tornat a pujar. La parròquia on van néixer més infants va ser Andorra la Vella. Han nascut més nens que nenes.Els experts avisen que cal que Andorra avanci en matèria social pel que fa al procediment de reclamacions col·lectives que marca la Carta Social Europea per regular aspectes com el dret a vaga. Aquest dijous dos experts en dret europeu han parlat de la importància de tenir aquest protocol signat.Eden Springs, la distribuïdora d´Aigua d´Arinsal a Catalunya, valora emprendre accions legals un cop finalitzi la investigació. El nombre d´afectats que presentaran una reclamació amistosa contra Eden ja superen els 220 particulars i 11 empreses. Tots ells vehiculats a través del col·lectiu d´advocats Ronda.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

  Noticies » Economia   24 de desembre, 2013
www.andorradifusio.ad
Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.
L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència.. Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.Informa: XTLV/ Anna Pifarré