- Darrer dia per obtenir les mínimes en atletisme i natació per anar als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. En atletisme, ho han aconseguit Clàudia Guri i Pol Moya. En natació, només ho ha fet Pol Arias. Ara el Comité Olímpic Andorrà els proposarà a l´Internacional, que els haurà de validar. - El nou model d´atenció domiciliària estarà definit l´any vinent. El primer pas ha estat la negociació de qui n´assumeix la competència, si el Govern o els comuns. Per això s´ha creat una comissió que haurà de definir qui dóna el servei i qui n´assumeix el cost. El que és clar és que el servei estarà unificat a tot el territori. - Les previsions positives per al juliol haurien contrarestar les dades negatives de visitants registrades al maig. El descens ha estat del 9%, amb una davallada important del turista francès. El maig ha estat el segon mes consecutiu de descens de visitants. - Només en organització i cobertura mediàtica, el Tour de França portarà unes 7.000 persones a Andorra. A aquestes s´hi han de sumar els milers de seguidors que té la ronda gala, que farà parada a Andorra els dies 10, 11 i 12 de juliol. Andorra Turisme calcula, a més, que l´audiència mitjana per etapa és de 4 milions de persones. El pas del Tour també vindrà acompanyat de més mesures de seguretat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

  Noticies » Economia   24 de desembre, 2013
www.andorradifusio.ad
Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.
L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència.. Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.Informa: XTLV/ Anna Pifarré