El VPC està a punt de tancar un nou fitxatge. Seria el jugador de més nivell que hauria competit mai a Andorra. Es diu Nick Thomson. Ha jugat partits oficials amb els All Blacks de rugbi a 7, és neozelandès i juga de centre. Només ha d´esperar a regularitzar la seva situació per poder signar amb el club.  -  La Universitat Catalana d´Estiu se celebra aquests dies a Prada de Conflent, però no serà fins aquest dissabte quan acollirà la Jornada Andorrana. Un dia que se centrarà a reflexionar sobre els diferents models de país per al Principat, amb quinze ponències presencials i sis d´escrites.  -  Avui hem conegut dades sobre el Producte Interior Brut. I és que el PIB del país del 2013 s´ha situat en els 2.440 milions d´euros, el que representa una davallada del 0,1%. Aquest és el sisè any consecutiu que el PIB assoleix una nova rebaixa. Amb tot, es preveu que de cara aquest 2014 l´economia presenti ja signes de recuperació.   -  Després d´uns dies d´intensitat informativa sobre el cas Pujol el Govern ha parlat avui. Ha estat el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, en una entrevista a ATV. Cinca veu poc positiu per als interessos del país el que suposa aquest cas tan mediàtic. El ministre, però, deslliga l´afer Pujol de les negociacions amb Espanya pel CDI, que no considera que estiguin en perill.  -  

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".

L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència..

Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.

Informa: XTLV/ Anna Pifarré