- L´estafa dels pares de Nadia, la nena afectada per una malaltia rara, podria ser molt superior al que es pensava. Segons noves informacions dels mossos d´esquadra, la quantitat reunida pels pares podria superar els 900.000 euros, obtinguts a partir de donatius destinats a una intervenció mèdica d´envergadura. D´aquesta quantitat se n´haurien gastat prop de 600.000. Els moviments bancaris mostren una gran quantitat de reintegraments i despeses sense relació amb el tractament. - Definitivament Joaquim Rodríguez no competirà com a ciclista professional la temporada que ve. Després de meditar-ho amb la família, el Purito ha anunciat al seu compte d´Instagram que abandona definitivament el ciclisme professional. Com estava previst inicialment el ciclista català ocuparà un càrrec important a l´organigrama tècnic de l´equip Bahrein-Merida. - Cada vegada és més difícil trobar habitatges de lloguer a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. L´AGIA ho atribueix a una demanda superior a l´oferta. També afirma que els preus s´han apujat moderadament. - Vall Banc espera contractar el 2017 una vintena de treballadors. Una ampliació de la plantilla per respondre a l´increment dels actius gestionats, previst per l´entitat bancària. Vall Banc té actualment 150 treballadors, un centenar menys que BPA. - Ja han entrat al país més de 100.000 vehicles, amb motiu del doble pont a Espanya. Una xifra que fa preveure que aquest diumenge es podria arribar als 130.000. Aquest matí ha estat marcat, de nou, per les retencions. A les parròquies altes també han constatat una forta afluència de turistes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

  Noticies » Economia   24 de desembre, 2013
www.andorradifusio.ad
Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.
L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència.. Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.Informa: XTLV/ Anna Pifarré