Aquest matí s´ha presentat la Futura Copa de Velocitat del Pirineu. La competició és una iniciativa privada que no ha comptat amb el suport de la Federació Motociclista d´Andorra. Qui si hi serà és el campió del món de Moto 2 el 2010, Toni Elias, que impartirà un curset als joves participants.  -  La polèmica llei dels complements de jubilació dels funcionaris ha estat publicada. Entre altres, la llei demana al Govern promoure la reforma de la Funció Pública. També posa negre sobre blanc les condicions en què els treballadors públics poden rescatar el que s´ha aportat al fons de pensió.  -  El SAAS no canviarà el dispositiu d´emergències establert al Pas de la Casa. La decisió és mantenir-lo i no posar en perill el servei a França en cas d´urgència al territori fronterer. El SAAS vol formalitzar la col·laboració internacional en un acord institucional que s´està negociant.  -  Moviments als partits per tancar aliances. Liberals d´Andorra inicia el procés d´elecció del seu candidat. Serà, segons algunes fonts, a través de les propostes dels comitès parroquials d´on hauran de sortir els noms dels candidats. El Partit Socialdemòcrata, per la seva banda, està ultimant el pacte amb els Verds, que ocuparien un lloc elegible a la llista nacional amb algú jove del partit.  -  

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".

L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència..

Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.

Informa: XTLV/ Anna Pifarré