El ministeri d´Educació ha informat que s´anul·len les activitats d´esquí escolar previstes per demà, divendres, en previsió de nevades intenses i el vent que pot arribar a superar els 80 km/h. El departament de Meteorologia ha informat que les precipitacions seran intenses a partir d´aquest dijous a la nit i fins diumenge.  -  Dues plates s´afegeixen al botí de la delegació andorrana en la darrera jornada del trofeu Borrufa. Xavier Cornella i un altre cop Xènia Rodríguez han estat els protagonistes en la prova d´eslàlom. Amb aquest resultat, la Xènia signa una actuació per emmarcar a la present edició.  -  El SAAS tornarà a rebre 26 milions d´euros de la CASS en concepte de pagament de l´activitat hospitalària. Es continua d´aquesta manera la fórmula instaurada l´any passat que es calcula a partir de la facturació del 2012. Enguany es vol introduir un canvi: allargar la durada a tres o cinc anys del contracte marc. El director del SAAS, Lluís Burgués, assegura que així es podrà ajustar millor el seguiment i el compliment d´alguns objectius.  -  La Confederació Empresarial diu que a Andorra li convé signar convenis per evitar la doble imposició amb l´Àfrica. Així ho explicat el president, Xavier Altimir, a Ràdio Nacional. Ha afegit que un aspecte que pot ajudar a la internacionalització de les empreses andorranes és poder participar en missions organitzades per Espanya a través de la CEOE.  -  Un esquiador rus ha mort aquest dimecres mentre esquiava a Grandvalira. L´home hauria xocat violentament contra una instal·lació de la pista Serrat Pinós, de Grau Roig. Els serveis mèdics de l´estació no van poder fer-hi res per reanimar-lo. La policia ha obert una investigació per esbrinar si el turista va tenir algun problema previ ja que la pista no és, en principi, de gaire dificultat.  -  

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".

L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència..

Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.

Informa: XTLV/ Anna Pifarré