Els accionistes majoritaris de BPA posen en dubte la valoració que ha fet l´AREB de Banco Madrid. Asseguren que les dades fetes públiques pels administradors concursals xoquen amb les de l´AREB. Són xifres que tenen una repercussió directa en el còmput dels actius del banc i que els germans Cierco tindran molt en compte a l´hora de fer la demanda milionària contra el Govern per danys i perjudicis. - Condemnat a dos anys de presó condicional i 4 anys d´inhabilitació el policia que ja s´havia vist implicat en un cas de blanqueig de diners provinents del narcotràfic. En aquest cas, la condemna del Tribunal de Corts ha estat per un delicte de revelació de secrets. Corts considera provat que l´agent havia filtrat informació confidencial a un amic condemnat per haver maltractat la dona. En el cas del narcotràfic l´agent va ser absolt per un error de procediment. - El cantant espanyol Antonio Orozco va omplir la plaça de la Germandat amb un públic entregat que va corejar alguns dels principals èxits de l´artista barceloní. Amb la seva actuació i la de la Salseta del Poble Sec es va cloure l´edició 2015 de la festa major de Sant Julià. - Els camps de futbol de la Borda Mateu ja comencen a agafar la forma definitiva que és previst que tinguin a la tardor. Aquest és l´aspecte que presentaven aquest matí, quan s'estaven col·locant les darreres capes abans de la instal·lació de la gespa. Aquests terrenys que la Federació de Futbol ha llogat per 15 anys prorrogables ajudaran a oxigenar la gran demanda d'instal·lacions.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

  Noticies » Economia   24 de desembre, 2013
www.andorradifusio.ad
Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.
L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència.. Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.Informa: XTLV/ Anna Pifarré