- La selecció sub-19 de futbol s´ha quedat molt a prop de treure un punt en l´estrena al Preeuropeu que es disputa aquests diez a Andorra. Un gol de penal a cinc minuts per al final del partit signifcava el 3 a 2 per a Israel aquest dimarts a l´estadi Comunal. - ASSANDCA ha recaptat més de 7.500 euros durant la setmana dedicada al càncer de mama. La caminada ha estat l´activitat més concorreguda, però també s´hi ha pogut participat a través de tatuatges solidaris, sessions de bellesa i classes dirigides d´activitat física. - L´activitat de la UIFAND ha continuat augmentant el 2015. Segons la memòria, ha rebut un 66% més de declaracions d´operacions sospitoses, sobretot de bancs. Un increment que s´atribueix a una més gran conscienciació. - La unitat d´intel·ligència financera va tenir coneixement de la nota del FinCEN contra BPA el 6 de març del 2015. Ho ha afirmat Carles Fiñana, cap de la UIFAND, en resposta a les declaracions d´Higini Cierco. El màxim accionista de BPA va assegurar que autoritats del país sabien amb antelació que el FinCEN emetria la nota contra l´entitat bancària. - Reunió a París entre el cap de Govern, el síndic i François Hollande per parlar sobre les negociacions de l´acord d´associació a la UE. El Copríncep ha manifestat el suport a Andorra en el procés negociador. Espera que es tinguin en compte les especificitats. Ara bé, és conscient que hi ha punts que seran més difícils i per això considera que pot haver-hi un període transitori d´adaptació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

  Noticies » Economia   24 de desembre, 2013
www.andorradifusio.ad
Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.
L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència.. Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.Informa: XTLV/ Anna Pifarré