El MoraBanc Andorra ha aprofitat la Fira d´Andorra la Vella per fer la prèvia del partit de demà a Manresa en un escenari diferent de l´habitual, a l´estand que té el club dins el recinte. El portuguès Betinho i el tècnic, Joan Peñarroya, han destacat la dificultat del partit de demà. El de demà serà el segon partit sense el lesionat Víctor Sada. Tot i això, Guille Colom ha entrat en la convocatòria.  -  Els tècnics de l´Agència Espanyola de Seguretat Aèria han visitat aquesta setmana l´Aeroport Andorra-la Seu. El motiu ha estat comprovar els equipaments de seguretat de la instal·lació i els sistemes d´informació de vol, així com les recents obres a la terminal.   -  La cantant i actriu Maria de Medeiros va ser ahir la protagonista d´una nova actuació del Festival Narciso Yepes. Va ser en un Auditori Nacional mig ple on de Medeiros va presentar el seu últim àlbum, "Pájaros eternos". Un treball amb el qual s´estrena com a compositora i repassa diferents estils musicals.  -  La tardor és temps de verema i avui l´ha començat la Borda Sabaté. L´objectiu és comercialitzar aquesta temporada almenys 3.000 ampolles de vi blanc i més d´un miler de vi negre.  -  La Fira d´Andorra la Vella és, sense dubte, l´esdeveniment central d´aquest cap de setmana al país. El matí s´ha viscut amb força ambient als tres espais que integren la fira, amb un total de 185 expositors. Avui, ens hem centrat en el sector de la venda de vehicles, que en fa un balanç positiu i confirma els símptomes de recuperació.  -  

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".

L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència..

Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.

Informa: XTLV/ Anna Pifarré