- El MoraBanc Andorra 2016-2017 ha començat a treballar aquesta tarda. Ho fa amb moltes cares noves. Unes novetats que han de suposar tota una injecció d´il·lusió per a cos tècnic, plantilla i aficionats. L´equip farà la pretemporada amb les absències de Shermadini, Burjanadze i Schreiner, que estan disputant el Preeuropeu. S´incorporaran a final de setembre. - El Govern ha confirmat que des del març del 2015 estava al corrent de les presumptes amenaces de la policia espanyola a Higini Cierco l´estiu de 2014. Tot i així, l´executiu argumenta que poc més podia fer que emplaçar els màxims accionistes de BPA a denunciar-ho a la justícia, perquè el banc ja estava intervingut. - Alguns sectors del país critiquen el que consideren un abús per part de la justícia de la presó preventiva. És una prerrogativa que disposa la justícia si la instrucció d´un cas és complicada i s´allarga més del compte. En aquesta situació es troba l´exconseller delegat de BPA, Joan Pau Miquel. - Jaume Bartumeu creu que la qüestió rellevant és què va fer el Govern un cop se li va comunicar les presumptes amenaces de comandaments policials espanyols a Higini Cierco. L´exadvocat dels màxims accionistes de BPA respon així als que critiquen que les amenaces no es denunciessin abans. - Som Televisió amplia la seva oferta i ho fa amb canvis encaminats a proporcionar uns continguts cada cop més segmentats i ´a la carta´, amb l´objectiu d´alinear-se amb el seu proveïdor: Movistar+. Pel que fa al paquet de l´esport rei, el preu serà de 25 euros al mes, IGI a part, que permetrà visionar tots els partits de les principals competicions de futbol del món, inclosa la Champions.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

  Noticies » Economia   24 de desembre, 2013
www.andorradifusio.ad
Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.
L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència.. Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.Informa: XTLV/ Anna Pifarré