La cuina s´ha convertit en un dels principals atractius per a tothom. Els programes de televisió han fet que cada cop hi hagi més gent interessada en el món culinari, i això ho estan notant molt els xefs encarregats d´organitzar cursos de cuina. A Andorra s´organitzen cursos de diferents tipus cada setmana i s´aconsegueixen omplir fàcilment.  -  Jordi Mas, cònsol major d´Encamp, ha decidit que no aspirarà a la reelecció en el càrrec al capdavant del comú. Mas matisa que aquesta no serà una decisió que prengui ell sol, sinó que s´haurà de consensuar entre tot l´equip de govern.   -  Encamp ha celebrat aquest matí la diada de Sant Romà de Vila, que ha comptat amb la participació d´unes 40 persones en la tradicional missa en aquesta capella. Entre els assistents s´han pogut veure els cònsols de la parròquia i d´altres personalitats destacades d´Encamp, com l´exsíndic Josep Dallerés.   -  Andorra Turisme veu positiu que el concert d´Elton John a Andorra pugui coincidir amb una actuació del Cirque du Soleil. Segons assegura el seu gerent, han demanat als productors del cantant britànic que la seva actuació no coincideixi en hora amb la de la companyia canadenca. Fet que podria fer que alguns optessin per assistir als dos espectacles.   -  La policia continua buscant l´agressor o agressors del jove que la matinada de diumenge va ser apallissat a les portes d´un local d´oci nocturn. Segons han indicat fonts policials, el noi va ser trobat després que la policia fos alertada d´una baralla. L´agredit està ingressat a l´hospital de la Vall d´Hebron de Barcelona i continua estable dins la gravetat.   -  

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".

L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència..

Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.

Informa: XTLV/ Anna Pifarré