L´onzena victòria del MoraBanc avui contra l´UCAM Múrcia ha deixat la permanència a un sol pas. El MoraBanc ha fet un pas de gegant per seguir la temporada vinent a la Lliga Endesa, després d´imposar-se a la pista del Múrcia per 73 a 77. Ha estat en un partit de final vibrant, que l´equip andorrà ha començat dominant amb claredat.  -  Més de 80 músics de la Jonca i les escoles de música del Principat han protagonitzat avui el Concert de Primavera. Amb un programa en dues parts, el públic ha gaudit de dos viatges: un al cor del romanticisme i l´altre a les músiques del món.  -  Mentrestant, a Andorra, els esquiadors allarguen la temporada, tot i el tancament de les pistes. Cada cop són més els que aprofiten la neu que queda a les pistes per practicar l´esquí de muntanya o fer excursions. Hem estat a Arcalís, on hem constatat que, per a alguns, la temporada s´allargarà fins al juny.  -  Els andorrans de qui es té constància que són al Nepal estan sans i estalvis. El Ministeri d´Exteriors ha informat de la presència d´una parella d´andorrans al Nepal, país que s´ha vist sacsejat per un terratrèmol que ha provocat més de 2.000 morts. També hi ha l´alpinista Domi Trastoi i almenys un altre noi que no s´havia donat d´alta al registre del Govern.  -  

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".

L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència..

Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.

Informa: XTLV/ Anna Pifarré