- El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) ha decretat que l´Associació Protectora d´Animals, Plantes i Medi Ambient (APAPMA) té dret a rebre l´auditoria duta a terme el 2010 en relació al Centre de Tractament de Residus (CTR), amb dades relatives a la seva explotació. - Segons el portal web Bloomberg, Andorra és el quart país del món on es viu millor. Aquest rànquing s´obté analitzant factors que tenen molt a veure amb la qualitat de vida com el tipus de malalties, el nombre d´accidents de circulació o l´índex de contaminació. Islàndia i Suècia comparteixen la primera posició, seguides de Singapur i Andorra. - El cònsol general dels Estats Units a Andorra, Marcos Mandojana, ha destacat les bones relacions amb Andorra. Mandojana, que es troba de visita al país arran del congrès Intech, també ha aplaudit l´actuació del govern en la crisi BPA. - L´INNTEC ha sortit al carrer per tal d´apropar les últimes innovacions tecnològiques a la població. Després de celebrar dues jornades intenses de conferències, la plaça Coprínceps ha estat l´escenari triat per realitzar per primer cop a Europa la prova pilot del vehicle autònom PEV. - El FC Andorra ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva a la Primera Catalana. L´equip ha guanyat al camp del Masnou per 0 a 1, amb un golàs de Cristian al minut 51. Abans, a la primera meitat, Marc Pujol ha vist la targeta vermella per protestar un possible penal.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

  Noticies » Economia   24 de desembre, 2013
www.andorradifusio.ad
Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.
L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència.. Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.Informa: XTLV/ Anna Pifarré