Un dels esportistes amb més projecció del país, el taekwondista Boris Ruiz, ha rebut la proposta del seleccionador espanyol per entrenar la temporada vinent al CAR de Sant Cugat. Una oportunitat magnífica que arriba després de la gran actuació a l´Europeu absolut.El cònsol menor d´Andorra la Vella afirma que en breu es transformarà la part baixa de Mertixell en zona per a vianants. Marc Pons ha explicat que es vol potenciar l´afluència de visitants al centre de la parròquia. Un centre, afegeix, que és l´autèntica milla d´or del país.Durant el 2015 la policia ha fet un centenar d´actuacions relacionades amb la violència de gènere. Això suposa una lleugera disminució respecte de l´any anterior. Tot i això, a causa dels canvis en la llei, el nombre de detencions per aquest delicte sí que s´ha incrementat.La plataforma de clients afectats per BPA denuncia els criteris que s´han emprat per bloquejar els comptes no lícits. Diuen que han estat arbitraris. I que molts dels afectats no tindrien cap operativa sospitosa de blanqueig. De moment ja s´han presentat 4 demandes i se n´estudien en una vintena de casos més.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

  Noticies » Economia   24 de desembre, 2013
www.andorradifusio.ad
Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.
L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència.. Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.Informa: XTLV/ Anna Pifarré