Primera jornada de la Copa del Món de canoa-caiac, al Parc del Segre de la Seu d´Urgell. Entre els participants hi ha 5 andorrans. Ja s´han estrenat tots. El millor resultat ha estat el de Mònica Dòria, que s´ha classificat per a les semifinals de demà en C-1.  -  Un taxista ha resultat ferit greu després de ser atacat per un jove que ha fugit i que encara està sent recercat per la policia. Els fets han passat a Sispony. L´agressor li ha clavat dues ganivetades, una al coll i l´altra a l´esquena, per la qual cosa ha hagut de ser intervingut d´urgència. Ara es troba fora de perill. La policia ha fet intensos controls tota la tarda.  -  Protecció Civil ha activat la fase d´alerta pel risc de tempestes d´avui. Les previsions meteorològiques adverteixen del risc de precipitacions intenses, localment violentes, acompanyades d´activitat elèctrica, d´un fort perill de pedra i de violentes ràfegues de vent de fins a 100 km/h.  -  Dia intens avui a les carreteres. Es preveu cues d´entrada i sortida durant els propers dies. Des del Centre Nacional del Trànsit xifren en 46.000 els vehicles que entraran aquest cap de setmana a Andorra.  -  

Mercadona s'instal·la a la Seu d'Urgell

Ja feia temps que corria el rumor i finalment s'ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d'Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l'entrada de la capital de l'Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d'aquí a un any i permetran la creació d'una seixantena llocs de treball.

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d'aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l'entrada de la ciutat venint d'Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l'arribada a la Seu d'Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s'analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L'alcalde Albert Batalla espera que "pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat", i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per "retroalimentar el comerç".

L'arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d'aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s'atorgui la llicència..

Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d'alimentació més gran de l'estat espanyol.

Informa: XTLV/ Anna Pifarré