Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Més de 170 alumnes del Lycée s'enfronten aquesta setmana al BAC

www.andorradifusio.ad

173 alumnes del Lycée Comte de Foix s´enfronten a partir d´aquest dilluns al BAC que els permetrà accedir a la universitat. Un 60% aspira a fer els estudis universitaris a França; un 20% es quedaran a la Universitat d´Andorra, mentre que el 20% restant ho farà a universitats espanyoles.

El gimnàs del Lycée Comte de Foix acull tota la setmana les proves del BAC que donaran accés als estudis universitaris a 115 alumnes del batxillerat general i 58 més del batxillerat professional, que s'estan examinant durant la primera jornada.

Després de setmanes d´estudi, per fi ha arribat el dia. Nervis i moltes hores de preparació per enfrontar-se a la prova decisiva del BAC, per poder decidir en quina universitat estudiaran a partir de setembre.

Els alumnes del batxillerat general han començat amb l´examen de filosofia. Una prova formada per tres parts en la qual han hagut d´interpretar un text del filòsof John Stuart Mill.

Pel que fa als alumnes del batxillerat professional, el francès ha estat la primera matèria i a la tarda continuaran amb història.

Els del batxillerat professional resoldran totes les proves en tres dies, mentre que els del batxillerat general s´examinaran d´una matèria per dia.

Més d´un 60% dels alumnes té previst instal·lar-se el curs vinent a França per iniciar els estudis universitaris, un 20% es quedarà ho farà a la Universitat d'Andorra i el 20% restant, a universitats espanyoles, sent Barcelona el destí principal.

Per saber els resultats finals, hauran d´esperar fins al 9 de juliol.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: