Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Més de 600 treballadors del Punt de Trobada es manifestaran per reivindicar una rotonda i l'arribada de l'autobús

www.andorradifusio.ad

Els treballadors del Punt de Trobada celebraran el dia de la Constitució amb una marxa pacífica de vuit quilòmetres que acabarà a la plaça del Poble. A la manifestació ja s´han inscrit 600 persones i els organitzadors preveuen que arribaran al miler. L´objectiu és reivindicar una rotonda i l'arribada d'una línia d'autobús regular.

Si les previsions es compleixen, els treballadors del Punt de Trobada celebraran d´una manera insòlita el dia de la Constitució, amb una marxa reivindicativa de més de mig miler de persones des de Sant Julià fins a Andorra la Vella. "Volem demanar els nostres drets sobre quelcom que abans teníem i una nit ens van treure", assegura la portaveu de la marxa, Marta Llamas, qui també reclama "una rotonda i un servei d'autobús regular" que hi arribi. També demanen justícia en el litigi entre la família propietària del Punt de Trobada i els Cachafeiro després que la Batllia hagi sentenciat que aquests últims han de deixar l'edifici.

La marxa, convocada pels mateixos empleats, sortirà a les 11h des de l'aparcament del centre comercial i arribarà al voltant de les 14h a la plaça del Poble, on es llegirà un manifest. El recorregut de vuit quilòmetres té la intenció de fer visible un problema que afecta més de 400 treballadors, les dificultats per accedir al lloc de treball. Llamas afirma que volen "que sigui la manifestació més multitudinària mai feta al país" i demana al Govern que escolti "la veu del poble".

Els organitzadors han comptat amb protecció civil, que s´ha encarregat de coordinar amb Mobilitat, la policia i els serveis de Circulació comunals, per minimitzar els efectes en la xarxa viària.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Anna Martí

Comparteix: