Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Més de 200 persones assisteixen a l'estrena d''Aniversari'

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i L’animal escola de teatre han

L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i L’animal escola de teatre han estrenat aquest dijous a la nit la seva coproducció 'Aniversari', una obra escrita i dirigida per Juanma Casero i amb un repartiment eminentment andorrà.

L'obra ha atret més de 200 persones a l'auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Dalt de l’escenari, els actors Pere Tomàs, Oriol Guillem, Mònica Garcia, Josep Sobrevals, Sílvia Forns i Irina Robles han mostrat el món quotidià d’una família.

Moments abans de l’estrena el director, Juanma Casero, ha destacat la voluntat que el públic “empatitzés” amb el muntatge i ha afegit que al llarg dels dies d’assajos l’obra s’ha “acabat d’escriure”, en el sentit que els actors han anat fent les seves aportacions i ha estat “molt productiu i gratificant” per al resultat final. 

L’obra s’ha pogut veure aquest dijous a l’auditori Claror del Centre de congressos de Sant Julià de Lòria i el 19 i 20 d’octubre es tornarà a representar al teatre Les Fontetes de la Massana. La voluntat és, però, la de poder-la moure per altres escenaris ja que, tal com ha manifestat Casero, “és un producte molt exportable, molt digne” i volen que la gent en gaudeixi. 

Instal·lat des de fa uns mesos a Andorra, on ha vingut a fer de professor teatral, Casero s’ha mostrat agraït a l’ENA per haver pogut muntar aquest espectacle en base a una obra que va escriure i destaca “el moviment, les ganes” que hi ha al país de fer teatre. De fet, ‘Aniversari’ compta amb un repartiment eminentment andorrà amb l’excepció de dos actors que venen de Barcelona.

Informa/imatge: Agència ANA

Comparteix: