Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Més d'un miler d'alumnes desafien el fred a la rua de carnaval de Santa Coloma

www.andorradifusio.ad

Diferents estils musicals i la història de les civilitzacions han estat les temàtiques principals escollides per les disfresses dels escolars d'Andorra la Vella. Unes 1.200 persones, entre alumnes i professors han conformat la rua interescolar de Santa Coloma.

Unes 1.200 persones, entre alumnes i professors, de les diferents escoles de Santa Coloma han desafiat el fred i han desfilat a la rua de Carnestoltes. Acompanyats pels professors, la mirada divertida dels pares i familiars i la música del grup Batocam, el participants han desfilat per l'avinguda d'Enclar lluint les disfresses. Enguany, hi havia diferents temàtiques, depenent del curs. Antic Egipte, prehistòria, civilitzacions o estils musicals han fet que els petits s'ho passin molt bé.

La cònsol major no s'ha volgut perdre la desfilada i, malgrat el fred, ha volgut participar de la gresca i la disbauxa destacant com "cada vegada les disfresses són més treballades i estan més aconseguides".

Les cares d'alegria també responen a la proximitat de l'inici de les vacances de Carnestoltes. Dilluns, els nens tindran uns dies de descans abans de tornar amb energia a l'escola.

Informa: Ivan Álvarez
Imatges: Vicente Bellot/Anna Marín

Comparteix: