Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Més visitants d'arreu que mai en les portes obertes del Consell per l'aniversari de la Constitució

www.andorradifusio.ad

Des del 2011, en el marc de la commemoració de la Constitució, el Consell General obre les portes perquè el públic pugui conèixer de prop la institució. Gent del país i turistes han aprofitat la jornada per saber-ne més.

Aquest dimarts era el moment per apropar-se al Consell General per conèixer una mica millor l'edifici i la història de la institució. A més, les visites guiades permeten resoldre dubtes. Gent del país i també estrangers, que al cap i a la fi són els que més s'interessen per aspectes que en molts casos consideren peculiars. Enguany s'ha notat una mica més d'afluència que en altres ocasions de gent provinent de llocs ben diversos, com els Estats Units i Àustria.

Tots coincidien a destacar com a molt positiva les experiències viscudes a Andorra. Reconeixen que és un país petit però que "la Carta Magna funciona".

El 2011 es va decidir obrir les portes del Consell General a la ciutadania amb l'objectiu d'apropar la institució, com recorda la subsíndica general, Mònica Bonell. La jornada de portes obertes ha estat el preludi de la diada de dimecres, quan la Carta Magna farà el primer quart de segle de vida.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Rubén Calvo

Comparteix: