Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La minoria d'Andorra la Vella creu "excessius" els vuit nous complements de sou per responsabilitat afegida

www.andorradifusio.ad

La minoria al comú d'Andorra la Vella ha posat el crit al cel per l'aprovació de vuit nous complements de responsabilitat afegida, que considera excessius. La cònsol els justifica i anuncia un estudi sobre els llocs de treball.

La junta de govern del comú d'Andorra la Vella ha aprovat vuit nous complements de responsabilitat afegida que han generat polèmica. La mesura afecta treballadors de diferents departaments que han assumit més tasques de les que els pertocarien. La cònsol major creu que els complements estan més que justificats i assegura que en cap cas s'allargaran més enllà del 31 de desembre del 2019. "Entenem que estan molt ben justificats. Són persones que assumeixen més funcions de les que els toca per al seu lloc i descripció de fitxa, i entenem que es mereixen aquest complement", assegura la cònsol major, Conxita Marsol.

Des de l'oposició es creu que són excessius, que no respecten el principi d'equitat i que s'hauria pogut optat per alguna altra fórmula, com els edictes interns. "Si no es deixa que algú altre opti a les mateixes condicions, és evident que no hi ha equidat", assegura el conseller de CdI+Liberals, Jordi Minguillón. La consellera del PS+I, Dolors Carmona, insistia que li agradaria que s'hagués fet "d'una altra manera".

La cònsol anuncia que s'ha contractat un expert que durant els pròxims quatre mesos elaborarà un estudi de la relació de llocs de treball i les escales salarials i que "també preveu la carrera professional i les prejubilacions". La nova reglamentació de la carrera professional es vol començar a aplicar l'any que ve.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: