Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Minut de silenci a l'ambaixada d'Espanya

www.andorradifusio.ad

Aquí les autoritats polítiques han assistit al minut de silenci convocat a l´ambaixada d'Espanya, que s'ha fet a la mateixa hora a totes les administracions de l´estat. L'ambaixador, Manuel Montobbio, ha llançat un missatge de suport a les víctimes i ha indicat que estan en contacte permanent amb les autoritats espanyoles.

Totes les institucions de l´estat espanyol han fet aquest divendres a migdia un minut de silenci en rebuig a l'atemptat a Barcelona i de solidaritat amb les víctimes. També ho ha fet l´ambaixada d'Espanya amb una concentració a la qual han assistit diverses autoritats andorranes que han ofert mostres de condol. "És una manera de dir que tots aquells que treballem pels nostres conciutadans fem la condemna de l'atemptat. També donem ocasió a la solidaritat de les autoritats andorranes", explica l'ambaixador Manuel Montobbio.

Entre les autoritats, eren presents a l´ambaixada el síndic general Vicens Mateu; els ministres de funció pública i de salut, Eva Descarrega i Carles Alvarez ; els cònsols d´Andorra la Vella i Ordino, Conxita Marsol i Josep Ángel Mortés, i consellers generals com Judirth Pallarés, Joan Carles Camp, Marc Ballestà i Víctor Naudi. "Condemnem enèrgicament i fermament aquests atacs, com tota mena de terrorisme. Fem costat a les víctimes, els familiars, els pròxims. Fem costat al poble espanyol, català. Finalment tots som iguals", assgurava el conseller general d'SDP.

Aquest migdia també s'han afegit a les mostres de condol els treballadors d´un centre comercial. Els actes però van començar dijous al vespre, a la plaça del Poble, amb una convocatòria feta per l´Assembla Nacional Catalana, amb espelmes en memòria de les víctimes mortals.

Informa: Laia Ferré Marot
Imatges: Anna Ginestà / Cristina Jubete
Locució: Pere Moliné

Comparteix: