Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Nous vols a Palma, Madrid i Marsella des de la Seu per atraure esquiadors d'alt poder adquisitiu

www.andorradifusio.ad

Nova remesa de vols comercials a l'aeroport d'Andorra-la Seu, en aquesta ocasió adreçat al turisme d'hivern. Es faran mig centenar de trajectes durant un mes amb origen i destí a Palma, Madrid i Marsella.

L'aeroport d'Andorra-la Seu tornarà a tenir vols comercials a partir del 9 de març i durant un mes. Es vol dinamitzar el turisme de la zona i potenciar els visitants d'alt poder adquisitiu.

Es tracta d'una iniciativa de l'empresa de transports urgellenca Viatges Regina. Asseguren que la intenció és demostrar que hi ha un mercat interessat en aquesta oferta i poder servir d'exemple per a companyies que després els vulguin agafar el relleu. Les connexions es faran amb dues ciutats espanyoles i una de francesa. Tres d'anada i de tornada a tres destinacions: Marsella, Madrid i Palma. "Volem que s'hi apuntin companyies sèries, no com les que hem tingut, i que puguin donar una continuació al projecte. Nosaltres ni comprarem un avió, ni volem tenir-ne ni volem ser un 'brocker' aeri. El que volem és demostrar que la instal·lació és viable, que es pot fer i que podem tenir un producte diferenciat de la resta", explica el gerent de Viatges Regina Albert Vinseiro.

Els viatges es faran a través de Twin Jet, associada d'Air France, amb un avió amb capacitat per a una vintena de persones. Considerarien tot un èxit si s'omplissin el 60% de les 700 places totals disponibles, i a més es proposarà als clients que ho vulguin l'opció de comprar un 'pack' amb hotel i activitats incloses. "Hem de veure realment quin és el producte que es pot vendre i quin és utòpic. Ha de ser viable, i creiem que aquest, amb una curta despesa, ho és. Perquè el cost és reduït, les places són reduïdes i s'adreça a un mercat que existeix. Estem convençuts que existeix però que no s'ha tocat encara des d'Andorra", afegeix Vinseiro.

El preu serà de 100 euros per viatge i les combinacions permetran als esquiadors quedar-se al Principat i l'Alt Urgell durant un dia, tres, cinc o una setmana.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: