Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Núria Perpinyà presenta"Al vertigen"

www.andorradifusio.ad

L'escriptora Núria Perpinyà ha presentat a Andorra una novel·la que té com a base l´alpinisme i que narra com la protagonista es debat entre l´amor per la muntanya i l´amor terrenal, d´aquí el doble vessant del títol 'Al vertigen'.

'Al vertigen' és una història que parla de l´amor, la muntanya i els precipicis. L'autora, Núria Perpinyà, explica com el llibre exposa "el vertigen dels precipicis, dels cims, de la muntanya; els precipicis de l'amor, i un tercer, que és el vertígen de la bogeria, de la passió, del descontrol i de la desorientació".

Entre el triangle de la protagonista, Irena Besikova, l´alpinisme i la seva parella, hi haurà un dilema: "ella ha de triar entre seguir la seva carrera o viure en parella i quedar-se a la vora de la gent que estima i de la seva família". "En molts casos", afegeix l'autora, "tria la part profesisonal i això fa veure que sentimentalment és bastant egoista".

'Al vertigen', d´Edicions 62, és tot un homenatge a la muntanya i a les dones alpinistes, algunes de ben reals, com Edurne Pasaban, apareixen a l´obra.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Robert Querol Locució: Xavi Albert

Comparteix: