Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

L'oposició responsabilitza el Govern de la vaga de funcionaris

www.andorradifusio.ad

L´oposició fa responsable el Govern de la vaga a la Funció Pública. Les forces parlamentàries li retreuen la poca capacitat de diàleg i l´actitud inflexible. També lamenten les presses amb què s'ha fet la reforma.

El president del grup mixt i conseller d'UL, Josep Pintat, creu que "per una reforma d'aquest calat hauria sigut bo crear una taula per evitar tots aquests malentesos". Espera que el text entri a tràmit "per veure què s'ha d'ajustar".

El president del grup liberal, Jordi Gallardo, assegura que la reforma està "enquistada". Pensa que "encarar-la en la recta final de la legislatura amb presses no és un element positiu ni favprable a l'hora de fer una reforma sostenible, acceptada i consensuada".

El president suplent del grup mixt i conseller del PS, Pere López, assegura que no hi ha hagut "cap voluntat real d'establir un diàleg" i aquesta era "una conseqüència esperada". "Sabem que aquest Govern està retallant drets laborals de treballadors tant públics com privats", ha afegit.

Fnalment, el conseller d'SDP al grup mixt, Víctor Naudi, diu que"l'enrocament d'una part i de l'altra feia preveure que hi hauria vaga". Creu que la protesta és lícita i respectable, però no troba "aquests dos dies els més adients".

DA, per la seva banda, qualifica la mesura d´extrema. També anuncia que recollirà per esmena els avenços fets en la negociació.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix: