Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Ordenament Territorial preveu partides per arrencar l'any vinent el Museu de l'Automòbil i l'heliport

www.andorradifusio.ad

Els set milions i mig que tancaran el projecte de la nova seu de la justícia és la principal inversió del ministeri d'Ordenament Territorial en el projecte de llei de pressupost de l'any vinent. Unes inversions que sobretot donen continuïtat a projectes ja eniciats. Com a novetats hi ha diners previstos per arrencar el museu de l'automòbil i l'heliport.

La despesa d'Ordenament Territorial destinada a inversions descendeix lleugerament. Comptant transferències de capital, serà un 2%, situant-se en 44 milions. I dona continuïtat a projectes ja engegats. És el cas de la nova seu de la justícia, que hauria d'estar operativa a mitjan de l'any vinent. Els més de set milions i mig previstos tanquen el projecte. En les previsions de nous projectes hi ha 115.000 euros per engegar el museu de l'automòbil, que tindrà diferents plurianuals fins al 2022, amb un cost de dotze milions. També hi ha 250.000 euros per a l'heliport. En aquest cas hi ha partides per als dos anys següents per a un pressupost de més de dotze milions.

Altres projectes destacats són el de l'hotel Rosaleda, amb prop de dos milions, o el de Radio Andorra, al qual hi ha previst destinar prop d'1,4 milions. També més de dos milions per continuar la reforma del centre escolar de Santa Coloma.
Entre les quantitats importants que es transfereixen hi ha dos milions vuit-cents mil euros per a la millora de la carretera RN-22 de connexió amb França.

Informa: David Domingo
Imatges: Arxiu

Comparteix: