Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Al setembre es canviarà la temporalitat de les exposicions del Thyssen

www.andorradifusio.ad

L'objectiu és fer una mostra d´onze mesos per no trencar l´estacionalitat turística i el curs escolar. La segona exposició ha estat un revulsiu. A la llarga es planteja fer mostres de curta durada per crear nous incentius.

Fa sis mesos que va arribar "Allées et venues" i des d´aleshores s´han fet un bon nombre d´activitats relacionades amb els quadres de la mostra. Una d´elles, per posar a prova els coneixements sobre els corrents artístics representats a la sala.

La segona mostra del Carmen Thyssen ha arribat per crear sinergies creatives. Aquesta setmana s´ha presentat el llibre inspirat en el paisatge de Modest, "La casa dels Bendel", de Mireia Moya.

També ha trobat en el joc, la manera d´aprendre i estimar l´art a partir de la resolució del robatori d´una de les peces.

I per als amants de la gastronomia, s´ha proposat unes anades i vingudes per llepar-se els dits i trobar l´aroma i el sabor de quadres a través del te.

El museu tancarà després del pont de l'11 de setembre i serà obert pel pont del Pilar. Ara el repte és canviar la temporalitat de l´exposició a onze mesos.

La primera exposició amb deu mesos de vida va tancar amb 20.000 visitants i la segona, de 6, de moment es xifra en 8.000. Els canvis en la tercera mostra han de ser un pas més en la consolidació del públic de la filial del Carmen Thyssen a Andorra.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: