El Consell General ha pres en consideració la proposició de llei de societats cooperatives presentada pel grup parlamentari socialdemòcrata. Tots han coincidit en el benefici que poden crear en activitats com ara la ramaderia o el sector servei i en la creació de llocs de treball. Tot i així han anunciat que presentaran esmenes per millorar el text.  -  Els abonats a internet han augmentat prop d´un 4% al juny, segons el departament d´Estadística. A hores d´ara, la pràctica totalitat dels abonats ho són del servei de fibra òptica, en detriment de l´ADSL. També augmenten dos punts els abonats en telefonia mòbil, mentre que el nombre de clients en telefonia fixa baixa un 1%.   -  El nombre d´autoritzacions inicials d´immigració ha augmentat el 2,1% respecte de les que es van demanar en el mateix període de l´any passat. Això sí, el nombre total de les que hi ha en vigor continua a la baixa, i ja suposa l´1,4% menys que el 2013.  -  El Consell General ha pres en consideració la proposició de llei d´unions civils que vol equiparar els drets de les parelles del mateix sexe amb les heterosexuals. Des de DA es reconeixen dubtes sobre la constitucionalitat de l´adopció de les parelles homosexuals i l´oposició lamenta que no s´usi el concepte matrimoni per definir aquestes unions.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán