- El ministre de Salut ha exposat al Consell General les línies bàsiques del pacte d´estat que proposa el Govern per a la reforma sanitària. Carles Álvarez ha subratllat que ha de garantir el futur i la qualitat del sistema. Tot i així, més enllà d´enumerar-les i establir un calendari, no ha entrat en el detall de les accions que l´executiu té pensades per reduir el dèficit sanitari. - Les actuals concessionàries del transport públic consideren poc aclaridores les explicacions del ministre portaveu. Les empreses que van presentar un recurs contra el concurs per la nova concessió segueixen pensant que cal un plec de bases més clar per una concessió que es pot allargar fins a 25 anys. - Els consellers Liberals del comú d´Encamp portaran al Superior l´afer de les retribucions als consellers de comú. Asseguren que no esperaven que la Batllia els donés la raó i tenen clar que, si cal, portaran l´afer fins al Constitucional. Creuen que amb la decisió presa per la majoria comunal se´ls vulneren drets fonamentals. La Batllia va determinar que el consellers Liberals s´havien excedit en la valoració jurídica de la qüestió. - La nova llei que regularà les asseguradores serà més exigent amb el sector i donarà més garanties als assegurats. El text en què treballa l´executiu endureix el requisits de capital mínim i crea un organisme supervisor. Es compliran així les exigències internacionals. La llei dóna més seguretat als clients amb la creació d´un fons de garantia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán