- L´estafa dels pares de Nadia, la nena afectada per una malaltia rara, podria ser molt superior al que es pensava. Segons noves informacions dels mossos d´esquadra, la quantitat reunida pels pares podria superar els 900.000 euros, obtinguts a partir de donatius destinats a una intervenció mèdica d´envergadura. D´aquesta quantitat se n´haurien gastat prop de 600.000. Els moviments bancaris mostren una gran quantitat de reintegraments i despeses sense relació amb el tractament. - Definitivament Joaquim Rodríguez no competirà com a ciclista professional la temporada que ve. Després de meditar-ho amb la família, el Purito ha anunciat al seu compte d´Instagram que abandona definitivament el ciclisme professional. Com estava previst inicialment el ciclista català ocuparà un càrrec important a l´organigrama tècnic de l´equip Bahrein-Merida. - Cada vegada és més difícil trobar habitatges de lloguer a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. L´AGIA ho atribueix a una demanda superior a l´oferta. També afirma que els preus s´han apujat moderadament. - Vall Banc espera contractar el 2017 una vintena de treballadors. Una ampliació de la plantilla per respondre a l´increment dels actius gestionats, previst per l´entitat bancària. Vall Banc té actualment 150 treballadors, un centenar menys que BPA. - Ja han entrat al país més de 100.000 vehicles, amb motiu del doble pont a Espanya. Una xifra que fa preveure que aquest diumenge es podria arribar als 130.000. Aquest matí ha estat marcat, de nou, per les retencions. A les parròquies altes també han constatat una forta afluència de turistes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán