- Andorra la Vella organitza la primera marató fotogràfica Andorra Shopping Foto. Diumenge, coincidint amb l´Andorra Shopping Festival, es posa en marxa una iniciativa molt popular a grans ciutats. Qui s´hi inscrigui tindrà tot el dia per captar les millors instantànies de deu temes diferents que proposarà l´organització.- S´ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip estacional. Una campanya que s´allargarà fins a final de desembre. La vacuna és gratuïta per als grups de risc, com ara les persones més grans de 65 anys, malalties cròniques o les embarassades. El ministeri de Salut ha adquirit 6.000 dosis.- El MoraBanc Andorra va tancar ahir la pretemporada amb victòria. Va ser a Tàrrega contra el Retabet Gipuzkoa Basket, per 90 a 62. L´equip de Joan Peñarroya va confirmar les bones sensacions d´aquest estiu, una setmana abans de començar la lliga Endesa aquest diumenge al Poliesportiu contra el Bilbao Basket.- L´inici de les obres d´urbanització dels terrenys on previsiblement s´ubicarà el parc aquàtic no ha agradat a un col·lectiu de veïns. Es queixen que, amb projectes com aquest, Andorra la Vella perd zones verdes. Per aquest motiu demanen a la ministra Sílvia Calvo i al comú accions per preservar el medi ambient i evitar una parròquia, diuen, cada cop més grisa.- Joan Pau Miquel, conseller delegat de BPA, va enviar des de la presó un xec amb les cotitzacions de diversos directius del banc. La carta contenia un xec per valor de mig milió d´euros per regularitzar primes a altes directius. La CASS va posar al juny en coneixement de la justícia aquesta carta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán