El Club Esportiu Sant Julià de futbol sala es juga aquesta tarda bona part de les aspiracions a l´ascens de categoria. En cas de victòria contra el Reus, els lauredians s´assegurarien la tercera plaça i mantindrien viva l´esperança de ser segons. El d´avui és el penúltim partit de la temporada.  -  El Circ Alegria va oferir ahir la primera funció i avui viu el primer dia fort. Avui coneixerem el circ des de dins. La companyia mou uns 100 professionals entre artistes, cuiners, tècnics i acomodadors. Actuarà a Andorra aquest cap de setmana i també el proper.  -  L´aplicació mòbil del comú d´Escaldes-Engordany per comunicar qualsevol incidència o neguit dels ciutadans ja comptabilitza unes 300 descàrregues. El comú, a més, ha rebut més d´un centenar de consultes per part dels ciutadans.  -  Fins a 40.000 usuaris mensuals s´han arribat a connectar a la xarxa Wi-Fi gratuïta dels principals eixos comercials. És una dada que Andorra Telecom ha registrat en els períodes de màxima afluència de visitants. La xarxa Wi-Fi ha tingut una bona acceptació, especialment entre els turistes.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán