- Andorra tanca la Copa del Món de bicicleta de muntanya. Els millors ´riders´ del planeta aterraran a Vallnord per a decidir el campionat. El Prat de la Ribera acollirà l´arribada de la prova de descens, mentre que el Pla de la Caubella serà escenari de la competició de ´cross-country´. - El balanç estival dels comerciants és força satisfactori. Els botiguers coincideixen que el mes d´agost ha estat similar en vendes al de l´any passat. Mica en mica es nota la recuperació econòmica. - El diari Público afirma que el cap de gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, va participar en les negociacions amb els germans Cierco perquè facilitessin informació sobre les comptes dels Pujol a BPA. Fonts del Govern desmenteixen qualsevol contacte per a donar informació d´aquests comptes. - Les presumptes amenaces i coaccions d´autoritats espanyoles als germans Cierco han arribat al Congrés espanyol en ple debat d´investidura. El grup parlamentari socialista ha entrat quatre preguntes a la cambra baixa amb l´objectiu d´esclarir qui va autoritzar les suposades pressions per a obtenir els comptes dels Pujol a Andorra.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán