El sindicat de funcionaris de duana vol reforçar les mesures reivindicatives contra la reforma de les pensions de jubilació dels funcionaris i ja ha informat a la direcció que el dia 30 faran vaga tot el dia. La data escollida no és casual ja que coincideix amb el dia en què el Consell General té previst votar la reforma contra la qual es manifesten.   -  Salut ha confirmat a primera hora de la tarda que els resultats de les segones anàlisis descarten que el resident armeni aïllat a l’hospital sigui portador del virus de l’Ebola. Per tant, s´ha decidit retirar les mesures d´aïllament i el pacient ja ha estat traslladat a planta.  -  El segon dia d´aturades a la duana del riu Runer ha provocat cues entre els transportistes. Prop d´una quarantena de vehicles ha hagut d´esperar les dues hores que ha durat l´aturada. Des del sindicat de duaners s´espera una resposta del Govern durant el dia, sinó es buscarien accions més contundents. Els duaners no preveuen realitzar cap tipus d´aturada el cap de setmana.  -  El setembre ha registrat l´entrada al país de 646.000 visitants, xifra que suposa un descens de l´1,6%. La majoria han estat excursionistes, ja que se n´han comptabilitzat 484.000, és a dir, el 3% menys. Pel que fa als turistes, els visitants que pernocten, n´han estat 162.000, amb una variació positiva del 3%.   -  L´únic dels tres pacients que encara hi està ingressat per legionel·la, el que estava més greu, rebrà l´alta hospitalària els propers dies. L´home, de 48 anys i resident a la Seu d´Urgell, es troba estable i sense necessitat d´aport d´oxigen. Ja fa dies que se´l va traslladar a planta des de la unitat de cures intensives.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán