El Morabanc Andorra torna a l´elit del bàsquet aquesta tarda i ho fa a la Lliga Catalana, trofeu Tricentenari. El Morabanc es jugarà l´accés a la final contra el FIACT Joventut, l´únic que l´ha derrotat a la pretemporada.  -  La cònsol major de Sant Julià ha dit que sense la congelació de les transferències als comuns l´endeutament no seria tan elevat. Montserrat Gil ha tornat a manifestar la seva oposició a la congelació del Govern i ha dit que difícilment es poden retallar partides com les socials.  -  L´assemblea de treballadors de la funció pública vol plantejar avui vagues de zel. El secretari general de l´USdA, Gabriel Ubach, ha explicat que serà una de les mesures proposades per protestar contra els canvis en els complements de jubilació de la funció pública que s´hauran de decidir aquest vespre.  -  Avui se celebra el Dia de la gent gran. El col·lectiu demana l´increment de les pensions. 10.000 padrins cobren de mitjana uns 500 euros, segons dades de la CASS. El representant dels jubilats a la Seguretat Social alerta que cal estar atents a la nova llei que estableix que les pensions es podran abaixar en el futur si minva la proporció de cotitzants a la CASS respecte dels jubilats.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán