El cònsol major d´Ordino i president de Secnoa, Ventura Espot, vol fer un pas enrere i deixar la gestió de l´estació d´Ordino-Arcalís en mans més preparades. Ventura Espot ha anunciat que dilluns presentarà al consell d´administració de Secnoa un canvi radical del model de gestió.   -  L´Associació de Taxistes no veu bé que el nou projecte de llei del transport per carretera autoritzi que els hotels i els privats puguin traslladar clients dins el país. L´entitat considera positiu que s´endureixin les condicions i esperarà a la temporada d´hivern per fer balanç.  -  Aquest dijous ha estat el darrer dia per liquidar l´IGI, l´impost de societats i l´impost d´activitats econòmiques. No s´han registrat cues i els tràmits han estat fluid, a diferència de l´any passa,. Els contribuents han presentat les liquidacions de forma esglaonada sense grans aglomeracions.  -  La policia ha efectuat diverses detencions en el marc d´una important operació contra el tràfic i consum de drogues. Una quinzena de pernsones han estat detingudes i se´n preveuen més aviat. L´operació es troba sota secret de sumari.  -  La Confederació Empresarial vol una col·laboració més estreta del Servei d´Ocupació amb les empreses privades de col·locació. La CEA creu que millorant aquestes sinergies de funcionament es podria solucionar el problema de l´atur. El president es mostra crític amb el funcionament del Servei d´Ocupació.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán