Aquest vespre, partit clau del MoraBanc Andorra per a les seves aspiracions de permanència. L´equip rep el cuer de la lliga Endesa, el Fuenlabrada. Si els andorrans guanyen, deixaran els madrilenys a tres partits. A més, els tricolors arriben amb bona dinàmica. El partit serà ofert en directe a partir de les 7 per Ràdio Nacional d´Andorra.   -  La selecció de futbol va perdre ahir 0 a 3 davant de Bòsnia i Hercegovina, en el cinquè partit de la fase de classificació per a l´Eurocopa 2016.   -  Escaldes-Engordany ja té nous hereus i pubilles. La nova generació que representarà la parròquia va ser escollida ahir en una emotiva ceremònia amb hereus i pubilles vinguts de tots els pobles de Catalunya.  -  Centenars de persones s´han trobat a la plaça del Poble d´Andorra la Vella per beneir les palmes i palmons. Encara que la plaça era força plena, s´ha vist un volum de gent inferior a altres anys. Amb la festivitat de Diumenge de Rams, que ha comptat amb la benedicció de mossèn Ramon Sàrries, es dóna inici a la Setmana Santa.  -  Les dues formacions que integren el grup mixt, la coalició Junts i SDP, es reuniran aquesta tarda tarda per definir les línies organitzatives del grup parlamentari. Volen tractar aspectes com ara qui presidirà el grup, si es farà de forma rotatòria, el temps d´intervenció al Consell o el repartiment de la dotació econòmica. Un cop constituïts els grups, demà és prevista la primera junta de presidents de la legislatura.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán