- Una cinquantena d´alumnes de la Universitat d´Andorra han rebut les seves distincions acadèmiques. Tres bàtxelors, d´administració d´empreses, infermeria i ciències de l´educació, i els alumnes de DPA d´administració i finances, han rebut el reconeixement al seu esforç davant dels familiars. - Laura Sallés participarà als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Als 30 anys la judoca defensarà per primera vegada Andorra en uns Jocs. És la segona esportista que representarà Andorra als Jocs després de la tiradora Esther Barrugués - El resultat del referèndum sobre la permanència del Regne Unit a la Unió Europea ja ha tingut repercussions a Andorra. Els liberals reclamen que s´aturin les negociacions amb la UE per assolir un acord d´associació i el PS vol que es mantinguin. DA té por de les possibles conseqüències econòmiques. - Aquesta matinada, segons els bombers, s´han registrat tres incendis. Un en un camió d´escombraries que s´ha incendiat, possiblement per un petard. Un altre a Sant Julià, en un contenidor i una terrassa. I un tercer a Escaldes-Engordany. - El Regne Unit ha votat Brexit, per un ajustat 52 a 48%. Aquí els liberals demanen que s´aturin les negociacions amb la Unió Europea. El ministre d´Exteriors, Gilbert Saboya, diu que la negociació continua. Hi ha una reunió prevista el 15 de juliol, tot i que creu que el procés s´alentirà. Saboya ha respost els liberals, dient que no el sorprèn la seva postura.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán