- Joan Verdú competirà aquest diumenge amb el dorsal 64 en el gegant que obrirà la Copa del Món d´esquí a l´estació austríaca de Sölden. Serà l´estrena de l´esquiador andorrà al principal circuit mundial. La suïssa Lara Gut ha estat la vencedora del gegant femení. - El Consell General en ple ha aprovat el canvi en la llei de foment del vehicle elèctric. Una modificació per corregir els paràmetres d´aplicació de la taxa sobre tinença de vehicles. Amb el canvi, els vehicles tributaran en base al grau d´emissions de CO2 i no en funció de la potència. - La Fira d´Andorra la Vella ha tancat la segona jornada d´aquesta edició. Enguany la vela d´associacions compta amb la participació de 55 entitats i 45 estands, una desena menys que l´any passat. Aprofiten aquesta cita per mostrar els seus productes i també per donar-se a conèixer. - 220 participants han format part de la tercera edició de la Cursa de la Fira d´Andorra la Vella. Una activitat solidària amb tres recorreguts que ha destinat la totalitat de la recaptació a Unicef i ASSANDCA. Marco Sanza ha creuat la línia d´arribada en un temps de 16 minuts. 6 minuts més tard, Fàtima Satour, de tan sols 16 anys, ha estat la primera noia. - Derrota clara de la selecció andorrana de rugbi en el debut al Campionat d´Europa, aquesta tarda a l´Estadi Nacional contra Malta. Els Isards han acusat les baixes al paquet davanter i han acabat cedint per un clar 15 a 63 davant un rival que s´ha mostrat molt superior.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán