El català Kilian Jornet i la francesa Laetita Roux han tornat a aconseguir la victòria, aquest cop a la cursa vertical d´Arinsal. Es tracta de la segona i última prova de la Copa del Món a Andorra. Jordi Solé, en el lloc 39è i, Maria Fargues, 8a, han estat els millors representants andorrans de la jornada.  -  El Pas de la Casa ha servit, aquest diumenge al migdia la darrera de les escudellades de la temporada. Més de 600 racions s´han repartit a la localitat encampadana. Els assistents han desafiat el fred, amb temperatures sota zero.  -  Els responsables de la nòria es queixen de la poca implicació que hi ha hagut per part de les institucions a l´hora de promocionar aquest atractiu turístic. Des que es va inaugurar, unes 400 persones, de mitjana, pugen cada cap de setmana a la nòria.  -  La coalició Junts, que integra el Partit Socialdemòcrata, els Verds i Iniciativa Ciutadana, ha presentat aquest diumenge de forma pública els candidats a les eleccions. La coalició ha arrencat la precampanya amb la voluntat de trasnmetre que és l´única formació de centreesquerra a Andorra. No hi han faltat els retrets a la resta de formacions polítiques.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán