El Pas de la Casa va registrar dissabte a la nit nous aldarulls, tot i que menys intensos, després de les mesures preventives proposades per Govern i Comú. Els comerciants i veïns demanen solucions a una problemàtica habitual al poble, però que s´ha incrementat aquest hivern. L´obertura d´un gran supermercat a la Seu d´Urgell va crear certa polèmica entre els comerciants de la població i també al Principat. Ara, uns mesos més tard, el sector es divideix entre els que creuen que atreu més compradors per al comerç del voltant, i els que creuen que els accessos a la gran superfície no fan que els compradors entrin al poble. ACODA, la patronal dels contractistes d´obra, preveu un 2016 molt fràgil, que podria acabar amb acomiadaments de treballadors. L´organització assegura que les obres noves i de rehabilitació visades han caigut força i la tendència és negativa.Enguany es commemora el 400è aniversari de la mort de William Shakespeare, el dia de Sant Jordi de 1616. Per celebrar-ho la companyia del prestigiós Globe Theater va començar una gira de l´obra "Hamlet" al voltant del món el 2014 que passarà per Sant Julià el 4 de març. Derrota del Morabanc Andorra a la pista del Barça per un ajustat 84-79 en un partit on els homes de Joan Peñarroya han tingut opcions de triomf fins al tram final. Ara el Morabanc es 11è de la classificació amb un parcial de 9 victòries i 10 derrotes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán