Les joves promeses rebran més diners del programa de beques d´alt rendiment per a esportistes. Les retirades de Laura Soulié, Sophie Dusotoir i Kevin Esteve, tots de l´apartat elit de les beques ARA, fa que aquest any es destinin més fons per als més joves. Comptant tots els programes, hi ha cent persones becades.  -  El projecte de revisió del Pla d´Ordenació i Urbanisme de la Massana ha tornat a revifar el debat sobre el model constructiu de la parròquia, en referència a diverses unitats urbanístiques sobre les quals es van autoritzar convenirs anteriors que permeten l´edificació de fins a 14 plantes d´altura. Es tractava d´una mesura compensatòria per la cessió de terrenys on s´havia d´ubicar l´edifici projectat per l´arquitecte Frank Ghery.  -  Avui el Sindicat de Funcionaris de Duana ha convocat una jornada de vaga als punts fronterers. Els serveis mínims pactats i el fet que molts transportistes hagin avançat els viatges, ha fet que les incidències hagin estat mínimes.  -  El Consell General vota en unes hores la reforma dels complements de jubilació dels funcionaris. Un text molt criticat pels sindidats de treballadors públics que han convocat una protesta a les portes de la seu parlamentària coincidint amb la sessió.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán