L´actualitat esportiva arriba avui protagonitzada per la inauguració de l´Estadi Nacional. Es tracta d´una festa de l´esport que compta amb les principals autoritats del país. Durant tot el dia tampoc han faltat els partits per commemorar la jornada.  -  Sant Julià de Lòria celebra avui el Canòlich Music Festival amb més de 600 inscrits. Les activitats van començar ahir a la nit amb una pregària a l´església parroquial. Una de les propostes més destacades de la jornada serà la missa gòspel, que preveu atreure 800 persones.  -  Més de 200 alumnes dels tres sistemes educatius han participat en la final del Dictat nacional, aquest matí al Centre de Congressos. Els estudiants s´han enfrontat als textos de l´escripctor andorrà Iñaki Rubio.  -  El dissabte comença marcat pel Consell Nacional de Socialdemocràcia i Progrés. La formació política durà en el programa per a les eleccions una reforma de la llei electoral. SDP vol potenciar la democràcia participativa amb un sistema de llista única nacional amb vot preferent. És a dir, que l´elector pugui triar els tres candidats que prefereix dins la llista nacional que voti.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán