Aprovada la proposició de llei d´unions civils, tot i l´abstenció dels socialdemòcrates i el vot en contra del grup mixt. Els demòcrates i el Govern han destacat el pas endavant. L´oposició ha valorat que s´ha fet un avenç, però lamenta que no s´hagi inclòs el nom de matrimoni per definir les unions de parelles del mateix sexe.  -  Andbank ha formalitzat a Madrid la integració del negoci de banca privada i personal d´Inversis. Això dotarà l´entitat, a partir de l´1 de desembre, de prop de 60.000 nous clients i uns actius gestionats superiors als 7.000 milions d´euros. D´aquesta manera, Andbank es converteix en un dels grups financers independents més grans de banca privada d´Espanya.   -  El Consell General ha aprovat només amb els vots a favor del grup demòcrata la llei qualificada de protecció civil als drets a la intimitat, la coneguda també com a "llei mordassa". Segons l´oposició, és un projecte que limita la llibertat d´expressió. Per als demòcrates i el Govern no és més que una regulació similar a la que hi ha als estats de l´entorn i molt necessària.  -  Es posa en marxa per 22è any consecutiu la campanya de recollida de joguines a favor de Càritas, que impulsa el locutor de Ràdio Nacional Òscar Royo. El Nadal passat se´n van beneficiar prop de 200 famílies amb dificultats, una xifra que no para de créixer els últims anys.  -  Fa deu anys que es va inaugurar el telecabina de la Massana. Va ser un projecte molt controvertit i que no era vist amb bons ulls per diversos sectors, com els ecologistes. Deu anys després, la majoria dels comerciants opina que ha estat un revulsiu per a l´economia de la parròquia. Hem parlat amb els impulsors del projecte.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán