Des de divendres i fins diumenge Sant Julià de Lòria retrocedirà de nou uns quants segles. Concretament fins a l´època feudal, ja que la parròquia es convertirà tot el cap de setmana en una vila medieval. Hi haurà un mercat de més de seixanta parades, amb cercaviles itinerants, concerts, jocs infantils, contacontes i danses medievals entre d´altres activitats.  -  La Massana s´afegeix als actes de la Setmana europea de la mobilitat sostenible i dissabte vinent té previst organitzar una rua i diverses activitats complementàries per sensibilitzar els ciutadans. Tothom qui ho vulgui, amb bicicleta, patinet o a peu, està cridat a la cita.   -  El primer secretari del PS, Pere López, assegura que la signatura dels convenis de no doble imposicisió són mèrit del govern socialdemòcrata, que va posar les bases de la política fiscal. Com a candidat a les primàries, López defensa un programa electoral de centreesquerra que prevegi la despenalització de l´avortament terapèutic.  -  Detingut el director d´un conegut restaurant de l´avinguda Meritxell per robar diners de la caixa. L´implicat, un home de 62 anys, hauria sostret més de 200.000 euros. L´home gaudia de la confiança dels propietaris del grup i, per aquesta raó, aquests haurien trigat més d´un any a adonar-se´n.   -  Els síndics han rebut, en nom del Consell General, la donació de l´escultura "Off", de l´escultor Agustí Roqué. Una donació fruit de la voluntat de l´artista de retornar a Andorra, la terra que el va veure créixer, part del que considera que li ha aportat.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán