Dos grups espanyols dels anys 80 i 90 són els plats forts de la festa major d´Escaldes-Engordany: Los Rebeldes i La Guardia. Actuaran el darrer dia de la festa, el dia 26 de juliol. Els dies 24 i 25 també hi haurà actuacions destacades. La festa es concentrarà en tres dies, per segon any consecutiu, per raons pressupostàries.  -  El Govern ha informat que els 35.000 lots d´euros andorrans per col·leccionistes que havien d´anar al mercat internacional es posaran a la venda en les properes setmanes. Hi ha 35.000 lots més que anaven al mercat de col·leccionistes nacionals que ja n´han adquirit uns 30.000.  -  L´ hostal Calones serveix 50 àpats al dia per a persones grans i alguns més a domicili . La seva important funció social compleix 10 anys. El comú d´Andorra la Vella ha decidit commemorar-ho amb diferents actes festius.  -  La pressió sobre el servei d´urgències és excessiva. És una de les principals conclusions que el Servei Andorrà d´Atenció Sanitària extreu de la memòria de l´any. Per evitar les saturacions en el servei, es vol potenciar les consultes externes ja que la majoria de persones ateses a Urgències té malalties comunes de poca complicació.  -  Els empresaris andorrans que vulguin fer negocis a França ja es poden beneficiar del CDI. Amb la seva entrada en vigor aquest dimecres no hauran de pagar impostos a l´estat veí per duplicat. Entra en vigor el primer conveni per evitar la doble imposició que va signar Andorra, el de França.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán