- Una fundació ha engegat una campanya de micromecenatge per aconseguir que a la ciutat sueca de Malmö hi visquin persones de tots els països del món. Entre d´altres, els impulsors del projecte busquen individus o famílies que siguin d´Andorra que vulguin viure en aquesta localitat del sud de Suècia. Als seleccionats, la campanya els proporciona una feina i els cobreix despeses com ara el desplaçament, l´habitatge i el telèfon. - La Unió Hotelera preveu tancar el mes d´agost amb xifres d´ocupació similars o fins i tot lleugerament superiors a les de l´any passat. L´increment se situaria entre el 2 i el 3%. Tot i que des de la Unió Hotelera es fa una valoració positiva, es lamenta que les dades d´aquest cap de setmana no siguin tan bones. L´ocupació és d´entre el 55 i el 65%, mentre que els anteriors caps de setmana ha estat d´entre el 85 i el 90%.- Aquest any es compleixen 10 anys del projecte que ha permès a entre 45 i 50 nens sortir dels camps de refugiats del Sàhara per venir a Andorra. Amb tot, el projecte cada cop ho té més difícil. A la reducció del nombre d´infants que vénen al Principat cal afegir un nou problema, ja que fins ara assumia el cost dels bitllets d´avió la Fundació BPA, de moment no hi ha cap patrocinador per als vols del 2016.- Després d´anys de reivindicació a l´Alt Urgell, el govern català ha anunciat que l´any vinent començaran les obres del túnel dels Tresponts, a la C14. Tindrà una longitud d´1,3 quilòmetres i permetrà evitar un dels trams més complicats i sinuosos de la xarxa viària catalana. El projecte preveu una inversió de 38 milions d´euros i 48 mesos d´obres.- Darrers entrenaments per a la selecció de futbol abans dels dos compromisos de la fase de classificació per a l´Eurocopa que disputarà la setmana vinent, a Israel i Bòsnia i Hercegovina. El seleccionador nacional, Koldo Álvarez de Eulate, ha tornat a donar protagonisme als joves Max Llovera i Txus Rubio
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán