- A partir del 8 d´octubre Vivand es transformarà en un veritable plató de cinema. Un any més celebrarà una nit temàtica amb un sorteig de dos viatges per a dues persones a la costa oest dels Estats Units. - El comú de la Massana ha presentat la liquidació provisional de comptes dels primers sis mesos de l´any. La corporació tanca el semestre amb un superàvit de més de 2,6 milions. - Jaume Bartumeu considera que l´activitat que Meritxell Mateu va desenvolupar per BPA no és compatible amb el reglament del Consell General. Bartumeu s´ha mostrat molt crític amb el Govern, assegurant que hi ha una ingerència i submissió a l´executiu espanyol. Pel que fa a BPA, manté que el Govern sabia que el banc havia violat el secret bancari en l´afer dels comptes de la família Pujol. - El cònsol menor d´Escaldes-Engordany s´ha mostrat molt crític amb l´afer de l´embrancament d´aigua de l´hospital a la xarxa d´Andorra la Vella. Critica el comú comandat per Jordi Minguillón per permetre que el centre es connectés a una xarxa on no es garantien les mesures mínimes d´higiene. - Els treballadors més antics de la CASS tornaran a tenir una cobertura sanitària del 100%. Cobertura que van perdre per decisió del consell d´administració del 2011 i que van recórrer. Ara el Tribunal Superior els ha donat la raó en considerar-ho un dret adquirit. La sentència obliga la CASS a convocar un concurs públic per abaratir-ne la despesa. - Landstreet, la societat que Joan Pau Miquel feia servir per pagar salaris i primes sense declarar a la CASS, va fer una transferència de prop de 650.000 euros a Higini Cierco. Ho han reconegut els socis majoritaris de BPA en un comunicat. Asseguren, però, que va ser una operació de reintegrament d´un avenç de fons que el mateix Higini Cierco havia fet a Joan Pau Miquel per adquirir unes accions del banc. En el mateix comunicat es desvinculen del funcionament de la societat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán