Des d'aquest diumenge l'aigua d'Escaldes ja és apta per al consum. Els problemes amb el subministrament d'aigua van començar el passat 21 de juliol, dia de la gran tempesta que va provocar el moviment d'un gran volum de terra a la zona del Madriu. Des de llavors s'han omplert les cisternes amb camions o s'ha repartit aigua envasada. Tot i això, hi ha hagut talls i restriccions i, durant molts dies, l'aigua no era potable. - Tercer any d'èxits per al Cirque du Soleil al Principat. Després de la representació d'ahir a la nit, l'última d'aquesta temporada, es calcula que uns 96.000 espectadors han gaudit de "Scalada Storia". La bona acceptació de la proposta fa que el Govern es plantegi ampliar la col·laboració per tres anys més o fins i tot la creació d'una nova infraestructura. - Normalment, només es denuncia el 5% dels casos de violència de gènere. I a Andorra aquest percentatge és encara més baix, segons l'entitat Stop Violències. L'associació insta les dones a presentar una denúncia a la policia, si realment s'ha comès un delicte. Tot i això, lamenta que la por és un fre i a això cal afegir alguns impediments per fer efectiva la denúncia. - Aquest matí ha tingut lloc la travessa de la Massana - Ordino. Òscar i Marc Casal han estat els primers corredors a creuar la línia d'arribada a l'Aldosa. Tots dos han completat el recorregut llarg, de 21 quilòmetres i 1.900 metres de desnivell positiu acumulat, en poc més de dues hores i mitja. Els dos germans han completat tota la cursa junts, preparant així la seva participació a la Transalpine del setembre.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

  Noticies » Cultura   05 de febrer, 2014 El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán