L´any passat BancSabadell d´Andorra va registrar un benefici de 7,2 milions d´euros, que s´ha incrementat en més d´un 40% des del 2008, quan va començar la crisi financera, i ha pujat un 4,4% respecte del 2013. El banc espera que aquest 2015 pugui augmentar encara més els beneficis i la seva quota de negoci.  -  El popular economista català Santiago Niño-Becerra considera que el sistema econòmic i financer del Principat podrà acabar paint la crisi de BPA. Però ha afegit que podria ser molt perillós que una entitat financera de l´exterior adquirís aquest banc. I el motiu, segons el mediàtic especialista, és que podria acabar convertint el sistema bancari andorrà en un oligopoli.  -  Jurament de càrrecs avui a l´edifici administratiu. Olga Gelabert ha jurat com a nova ministra de Cultura, Joventut i Esports i també ho han fet 5 secretaris d´estat nomenats pel Govern. Entre d´altres repeteix en el càrrec Joan Blasi com a secretari d´estat de Funció Pública amb l´horitzó de la reforma general de la llei.  -  Els clients de BPA s´uneixen per fer valer els seus drets. S´ha creat una plataforma nova que neix amb l´objectiu de ser interlocutora vàlida amb l´administració. De moment són uns 200 afectats que volen tenir informació de primera mà i no només a través dels mitjans de comunicació. No descarten accions judicials, tot i que no és per a ells una prioritat. La CEA també ha organitzat un comitè d´assessorament per a les empreses afectades per l´´afer BPA´.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán