L´Associació d´Importadors i Distribuidors de Carburants creu que el preu de la benzina podria continuar baixant els propers mesos. El preu del petroli ha caigut al nivell més baix dels últims cinc anys. I això s´ha traduït en un descens del preu de la benzina, que, tot i això, no ha baixat tant com el petroli. L´entitat confia que aquesta situació es mantindrà.  -  L´home que ahir va haver de ser traslladat a un hospital català, després de patir un accident mentre feia esquí de muntanya a la zona de la Fontblanca, es recupera de la forta caiguda. L´home, de nacionalitat espanyola, estava en estat greu, però conscient  -  El síndic general Vicenç Mateu ha destacat que en aquests quatre anys de legislatura s´han aprovat 135 lleis, s´han ratificat 27 tractats internacionals i hi ha hagut una quarantena de compareixences públiques de ministres davant de les comissions legislatives. Mateu ha explicat que aquesta legislatura s´ha treballat de valent i en un moment com l´actual.  -  Els nens hospitalitzats han rebut aquest matí una visita molt especial, la del Piolet i l´Andy que han portat regals i han jugat una estona amb alguns dels nens que aquests dies es troben ingressats i que els passaran fora de casa. Per aixó, els han portat joguines adaptades a les seves edats. Entre els petits visitants n´hi havia des de nadons a nens de 14 anys.   -  El PS ha presentat tres mesures de reactivació econòmica en el seu programa, la reducció del temps necessari per crear empreses, una llei d´emprenedoria i una oficina per resoldre tots els tràmits per crear una societat. Així ho han fet públic en l´esmorzar amb els mitjans de comunicació.   -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán