L´alberg de Naturlàndia arribarà aquesta setmana santa al primer any de vida amb bons resultats a l´estiu i per Nadal. El seu rècord d´ocupació s´ha batut el cap de setmana de Carnaval i de cara als mesos de juny i juliol treballen per atraure més grups que facin estades a l´allotjament de la cota 1.600.  -  L´equip del MoraBanc Andorra ha guanyat aquest dissabte a la Bruixa d´Or Manresa per 80 a 64 en un gran partit dels locals. Els de Peñarroya també han superat el bàsquet average de l´anada. El Morabanc ha trencat d´aquesta manera la ratxa de vuit derrotes consecutives. Stojanovski amb 24 punts ha estat el màxim anotador del partit.  -  Després de dues setmanes d´activitat intensa de campanya, hem arribat a la jornada de reflexió. Per un dia els candidats han abandonat els discursos i l´exposició dels programes. La darrera confrontació entre els caps de llista dels quatre partits va ser als estudis d´Andorra Televisió, en el debat nacional.  -  La forta presència d´esquiadors ha provocat que els aparcaments situats prop de les pistes d´esquí de les Valls d´Orient hagin quedat complets. Es recomana, així, que els esquiadors es dirigeixin cap a l´aparcament del Funicamp.   -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán