El Futbol Club Encamp de futbol sala obre aquesta nit la participació a la UEFA Futsal Cup. L´equip de Moisés Gonçalves, enquadrat en el grup E de la ronda preliminar, debutarà amb l´equip amfitrió, el Schwaz d´Àustria. El gran repte de l´equip és superar la primera fase de la Lliga de Campions.  -  Andorra Telecom treballa en una confederació de xarxes de wifi per a hotels i comerços. Una manera de facilitar la connexió als turistes en els diferents establiments. El projecte permetrà tenir una sola wifi i que els visitants només s´hagin de registrar un cop. Aquesta nova iniciativa es financiarà a través de la publicitat.  -  La reforma dels complements de pensió de jubilació dels treballadors públics ja està a la justícia. Els funcionaris han tornat a portar el Govern davant els tribunals. En aquest cas per haver vulnerat la Llei de la funció pública en la tramitació del text al Parlament.  -  Jean-Michel Rascagneres, l´advocat de Jordi Pujol, ha parlat per primer cop i davant les càmeres de Ràdio i Televisió d´Andorra. Ho ha fet per matisar el posicionament de l´OCDE, que assegura que Andorra no pot negar-se a donar informació fiscal que Espanya li sol·liciti sobre casos concrets. El lletrat assegura que s´ha de contestar la petició sempre que es compleixin els requisits de l´acord d´intercanvi entre els dos estats. De fet, és un dels arguments que ell fa servir en la defensa del cas Pujol.  -  

El Pas recupera el concurs d'escultures de gel

Després de cinc anys sense fer-se, el Pas de la Casa recuperarà aquest febrer el concurs internacional d'escultures de gel.

La competició començarà a les 10h del 21 de febrer i s'acabarà a les 14h del 23. Aquests tres dies, els participants, organitzats per parelles, podran modelar les figures en els blocs de gel. Els concursants professionals aspiren a premis de 1.000, 700 i 500 euros.

Els estudiants, de 500, 250 i 100 euros. A més s'atorgarà una menció d'excel·lència d'Andorra i el públic premiarà l'escultura preferida i el millor equip jove. El concurs va ser un clàssic de l'hivern dotze anys, fins que es va deixar de fer el 2007.

Informa: Ana Alamán