Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La passarel·la entre el carrer de la Vall d'Andorra i la plaça del Poble estarà acabada a l'estiu

www.andorradifusio.ad

La passarel·la que ha d'unir la plaça del Poble amb el carrer de la Vall d'Andorra, al costat del Consell General, serà realitat a l'estiu. Costarà més de 600 mil euros i les obres no haurien d'afectar la circulació.

A final de mes començaran les obres de construcció d'aquesta nova infraestructura. La part més complicada serà col·locar la pilona sobre la qual reposarà, i és que la penya adjacent és privada i per tant els treballs s'han de fer sense accedir-hi.

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat que "l'empresa adjudicatària ha estat Construccions Modernes per un import de 631.000 euros i una durada de sis mesos". També ha afegit que "no és previst que creï afectacions en la circulació".

La passarel·la forma part d'un conveni entre el Govern, el Consell General i el comú signat l'any 2010 i entrarà en funcionament l'any vinent. Servirà, segons Vicenç Mateu, per "esponjar la comunicació amb el centre històric". La cònsol major d'Andorra la Vella hi ha afegit que, a més, també suma "l'atractiu que per si sol té la passarel·la". 

A banda de la construcció d'aquesta nova estructura, altres millores que es faran a la zona són l'adequació de l'espai on hi havia hagut la Casa del Benefici o l'embelliment de la plaça del Poble, per al qual ja s'ha fet un concurs d'idees. La passarel·la serà obra de l'empresa Construccions Modernes.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Jordi Seabra / Guillem Casal

Comparteix: