Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La plataforma contra l'heliport creu que l'Aviació Civil francesa no veu clara la ubicació

www.andorradifusio.ad

La plataforma contra l´heliport a Tresoles creu que la raó per la qual l´Aviació Civil francesa no farà un informe de viabilitat és perquè no ho tenen clar. Així ho han explicat en la reunió de poble que han organitzat a la sala d´actes del comú d'Escaldes-Engordany.

Prop de 150 persones han participat en la trobada organitzada per parlar del projecte de l´heliport a Tresoles. Alfons Miralles, portaveu de la plataforma contra aquesta iniciativa, ha recalcat que és molt significatiu que l´Aviació Civil francesa no hagi volgut fer un nou estudi sobre el projecte. "Creiem que és una resposta políticament correcta i molt elegant, quan diuen que no estan capacitats per fer-ho, i així afirmen que la responsabilitat és del país i, per tant, no volen mullar-se en aquest afer", ha declarat.

En la reunió han participat representants de Socialdemocràcia i Progrés, del Partit Socialdemòcrata i dels Liberals d'Andorra, que han rebutjat aquesta ubicació de l'heliport. Entre altres motius, descarten que sigui una iniciativa viable econòmicament i creuen que afectaria la qualitat de vida dels veïns de la zona. Pel que fa a DA no ha assistit a aquest acte, com tampoc cap representant de la majoria comunal escaldenca.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Rubén Calvo

Comparteix: