Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Una plataforma per salts acrobàtics, novetat de Grandvalira en un estiu sense Funicamp ni bike park

www.andorradifusio.ad

Grandvalira planteja les activitats d´estiu com un complement a l´oferta turística d'Encamp i Canillo. Aprofitar esdeveniments esportius, com l'Spartan Race o la Purito per consolidar la trajectòria ascendent dels darrers anys pel que fa al nombre de clients.

El director general de Grandvalira-Nevasa, Alfonso Torreño, ha argumentat que l'estació a l'estiu "no és una destinació per ella mateixa, com ho és a l'hivern, però sí que intentem complementar l'oferta global del país". "Quan ens afegim i donem suport a diferents esdeveniments esportius, intentem que siguin esdeveniments que portin gent al país".

Una de les novetats serà una plataforma airbag per fer salts acrobàtics a la zona del Forn, que seguirà tenint la tirolina com a principal reclam.

Per contra, aquest estiu no hi haurà bike park a Soldeu. Tampoc visita als Orris, ja que el Funicamp estarà tancat per manteniment tècnic.

En contrapartida, hi haurà un bus cada hora cap a les Pardines i els Cortals. El kàrting es trasllada al Pas de la Casa.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: