Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Principadel projecta dos festivals de música amb artistes de renom el 2019

www.andorradifusio.ad

Després de firmar un contracte per quinze anys amb la productora de festivals com el de Cap Roig, el 2019 Principadel té la intenció de posar en marxa dos nous circuits musicals amb el suport d´Andorra Turisme. La idea és fer-ne un de grans dimensions a l´hivern i un altre de reduït en temporada baixa.

Ja queda menys perquè el Band Music Festival sigui una realitat. Principadel i la nòmina d´artistes de Clipper´s Live, responsables del Suite, el Room o el Festival de Cap Roig volen entrar amb força l'hivern del 2019 amb una oferta entre quinze i vint-i-cinc concerts que es farà entre desembre i Setmana Santa per complementar l´oferta d´esquí i atendre els gustos de la diversitat cultural a Andorra.

Al vídeo promocional es parla d'artistes de la talla de Bryan Adams, James Morrison, Sting o Alejandro Sanz.

Les instal·lacions de Principadel, a Santa Coloma, amb capacitat per a 3.000 persones i una zona gastronòmica seran el bressol del primer festival finançat per la iniciativa privada.

Segons s´afirma des de Principadel en aquest projecte també entra Andorra Turisme en la recerca de les millors dates i una aportació econòmica per la marxa de l´esdeveniment.

Entre les negociacions també hi ha la posada en marxa d´un festival en temporada baixa. Si les obres en curs de les instal·lacions s´acaben al gener es podria començar entre abril i maig. Constaria de quatre a set concerts que podrien concentrar-se en un cap de setmana, tot i que aquesta és una idea encara per treballar.

Aquest esdeveniment serviria per omplir un buit d´oferta turística entre el final de temporada d´hivern i l´arribada del Cirque du Soleil.

D´aquesta manera, Andorra aspira a tenir un pol més d´atracció turística i una oferta a l´alçada de moltes cites de renom internacional.

Informa: Rosa Alberch/ Gemma Rial
Imatge cedida : Principadel

Comparteix: