Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

PS i Liberals celebren la sortida de la llista negra però creuen que encara queda feina per fer

www.andorradifusio.ad

Els liberals i el PS veuen positiu que Andorra hagi sortit de la llista negra de paradisos fiscals de la UE, però creuen que encara queden deures per fer. El Principat ha passat a una altra llista de 47 països que tenen un règim fiscal que Brussel·les considera perjudicial.

Els socialdemòcrates han retret al Govern que el Principat hagi trigat tant a sortir de la llista negra de paradisos fiscals de l´ECOFIN, la reunió de ministres de Finances de la Unió Europea. La consellera del PS al grup mixt, Rosa Gili, considera que el fet que encara estigui inclòs entre els països amb un règim fiscal fiscal desfavorable, segons la UE, demostra que encara queda feina per fer.

Per la seva part, la consellera liberal Judith Pallarés, ho considera una bona notícia que demostra la cooperació que ha mostrat el Principat. "Sabem que la UE reconeix la fena que s'està fent. Hi ha compromisos ferms i lleis entrades", afirma posant en relleu "la línia cap a la transparència" que s'ha pres "amb passos accelerats".

El Govern ha considerat per la seva banda que sortir d'aquesta llista és un reconeixement a la feina feta els darrers anys.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: