Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

RNA celebra el Dia mundial de la ràdio des d'un clípol

www.andorradifusio.ad

En el Dia mundial de la ràdio, aquesta casa ha volgut commemorar l'efemèride sortint al carrer i apropant-se als oeints. L'"Ara i Aquí " i els "Becaris" han pujat a l'autobús.

Aquest dimarts la ràdio assumeix el protagonisme arreu del món. Tot i l'evolució en l´àmbit tecnològic, el mitjà radiofònic continua sent al segle XXI un dels canals amb més immediatesa. 

La Unesco va decretar el 13 de febrer com la jornada per retre homenatge a aquesta eina de comunicació. Ràdio Nacional no ha faltat a aquesta cita i ho celebra sortint al carrer. Com és el cas de l´"Ara i Aquí", que ha fet part del programa en directe en un autobús. El director d'RTVA, Xavi Mujal, ha recordat com "aquest país va lligat al món de la ràdio" des de l'existència d'emissores tant importants com Radio Andorra i Sud Radio. "És el millor mitjà que existeix", ha afegit.

Una proposta, la de Ràdio Nacional, que ha estat acollida pels usuaris de l'autobús d´una manera  especial: "Amb sorpresa, perquè la gent no ho acabava d'entendre, però finalment ho han viscut amb normalitat, ja s'han acostumat a les càmeres i a com conversàvem fent ràdio", ha dit Mujal.

Enguany, el Dia mundial de la ràdio està dedicat a l´esport i per aquest motiu, el programa "Becaris" també ha pujat a l´autobús. Ho ha fet per espai d´una hora i hi ha traslladat la seva tertúlia esportiva a aquest entorn original.

Informa: Ivan Álvarez
Imatge: Marta Paixà/David Ramos

Comparteix: