Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

RTVA i personalitats del país se sumen al projecte solidari Mamapop

www.andorradifusio.ad

Mamapop ha fet públic el seu primer vídeo promocional del concert solidari que es farà el dissabte 11 de març al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. RTVA s'ha sumat al projecte amb l'enregistrament de la campanya, amb la participació de cares conegudes del país.

Mamapop Andorra prepara per l'11 de març, a les 8 de la tarda, un concert amb temes del pop-rock dels 80 amb més de 38 músics de l'orquestra simfònica. Els beneficis d'aquest concert estaran destinats a ajudar en la recerca contra el càncer de mama.

RTVA s'ha sumat al projecte amb l'enregistrament de la campanya, que ha comptat amb la participació i les veus d'empresaris, esportistes, polítics i personalitats rellevants del país. En aquest primer vídeo promocional, el locutor d'RNA, Àlex Lliteras, el jugador del MoraBanc Andorra, Guille Colom, el cuiner Carles Flinch, i els consellers generals Sílvia Bonet, Jordi Gallardo, Judith Pallarés i Ferran Costa canten "No dudaría" d'Antonio Flores per una causa solidària. 

El concert, amb cantants professionals que interpretaran temes del pop-rock dels 80', tindrà lloc al Centre de Congressos d'Andorra la Vella el proper dissabte 11 de març a les 20h. Les entrades tenen un preu de 20 euros i es poden comprar a través d´Assandca i a les oficines d´Inlingua.

Informa: Redacció

Comparteix: