Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La minoria critica la manca de transparència del comú d'Encamp en l'adjudicació i suspensió del pla de dinamització

www.andorradifusio.ad

La minoria d'Encamp lamenta la manca de transparència del cònsol major. Socialdemòcrates i liberals critiquen que el comú hagi suspès el pla de dinamització de la parròquia sense donar-los els informes tècnics. Esperen que Torres compleixi el compromís de facilitar-los-els els propers dies.

Una reunió estèril i poc fructífera. Així ha qualificat la minoria d´Encamp la trobada amb el cònsol major per tractar l´adjudicació del pla de dinamització de la parròquia. Socialdemòcrates i liberals esperaven que Jordi Torres els lliurés els informes tècnics que justifiquessin l´assignació directa del projecte de promoció econòmica a una empresa espanyola sense concurs. Sans assegura que encara no se'ls hi han atorgat els informes i manifesta que "qualsevol responsable amb una mica de sentit comú sap que les coses s'han de justificar com toca, que és amb els informes tècnicis". 

Lamenten que la trobada es basés en consideracions verbals i no justificacions documentades. Amb tot, valoren que el comú hagi assegurat que els propers dies els farà arribar els informes. La part positiva segons el conseller socialdemòcrata és "que es mantingui en pausa l'acord fins que no hi hagi els infomes que justifiquin que el procediment és correcte".

Demanen no allargar més aquest tema i poder començar a treballar en el pla de dinamització econòmica d'Encamp.

Informa: Marc Guadilla
Imatge: Carla Sales

Comparteix: