Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Sant Julià programa cinema, esport, llegendes i música als Vespres d'Estiu

www.andorradifusio.ad

Els Vespres d´Estiu de Sant Julià no s´aturen i les nits de juliol i agost s'omplen d´activitats ben diverses. Cinema, esport, llegendes i música a l´aire lliure s´encarregaran de diversificar l´oferta cultural.

Després que els Racons als quarts, el cinema a la fresca i els Vespres d'esport s´encarreguessin d´encetar les activitats dels Vespres d´Estiu, el comú de Sant Julià aposta per noves activitats per omplir d´animació els carrers de la parròquia les pròximes setmanes.

La consellera de Turisme del comú de Sant Julià, Meritxell Teruel, explica que hi participen persones d'Andorra, turistes i ciutadans de comarques veïnes. Per aquest motiu en les visites guiades cal reservar. El 2 i el 9 d´agost el Museu del Tabac acollirà visites guiades a les exposicions acompanyades amb un concert a càrrec del quartet de corda Ensemble Ad Libitum i el duet Piano Sax.

Tots els divendres d´agost, Assumpta Mercader amenitzarà els vespres amb la lectura dramatitzada de llegendes misterioses per conèixer la parròquia amb uns altres ulls. La narradora recorda que "la llegenda és un gènere que està entremig del conte, l'anècdota i l'acudit" i sempre "és una història que té algun punt de veritat, sinó seria un conte".

Aquest dimecres al vespre la plaça Germandat acollirà una sessió de zumba i el dilluns 16 el cinema a la fresca continuarà amb la projecció de la comèdia "La tribu".

Dimarts 17 de juliol tindrà lloc la darrera visita teatralitzada per descobrir els quarts de la parròquia, aquest cop acompanyant dues inspectores que hauran de resoldre un cas misteriós a Nagol.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: