Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Segon Escape Room al Museu Carmen Thyssen

www.andorradifusio.ad

El Museu Carmen Thyssen ha tornat a repetir l'experiència de fer un Escape Room a les seves instal·lacions. L'objectiu és el mateix: fer arribar l'art a tothom, encara que sigui jugant.

Són les 9 de la nit i el Museu Carmen Thyssen es prepara per rebre una visita molt especial: una nova edició d'Escape Room en el qual participen prop d'una vintena de persones. Els participants viuen els minuts previs a l'inici del joc amb nervis i expectatives.

La clau per aconseguir superar els reptes, estar atent a la visita guiada prèvia en la qual s'explica les obres més emblemàtiques de l'exposició. És moment d'estar atents per tal de no deixar passar per alt cap detall, per insignificant que sembli.

Amb la lliçó apresa, comença el compte enrere, la porta del museu es bloqueja i els visitants han de resoldre els enigmes per aconseguir sortir de l'edifici. Proves alfanumèriques, codificació morse i altres dificultats per aconseguir obtenir el nom d'una obra d'art, d'un artista o bé d'una localització. Més d'una quarantena de participants han gaudit d'aquesta iniciativa, que no es descarta que es pugui repetir de manera regular durant tot l'any.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Lluís Calvo

Comparteix: