Ski Andorra congela per ara la subvenció de 20.000 euros a la Federació d'Esquí

www.andorradifusio.ad

Ski Andorra té congelada la subvenció de 20.000 euros que atorga anualment a la Federació d´Esquí. El posicionament contrari de Joan Viladomat, accionista majoritari de SAETDE i membre de Nevasa, l'hauria bloquejat per ara.

Els 20.000 euros els atorga Ski Andorra a la federació, provinents de les estacions d´esquí. La federació ha rebut una carta en què se la informava que la subvenció estava bloquejada després que no tothom estigués d´acord a mantenir-la. Aquest posicionament es va posar de manifest en la darrera junta d´Ski Andorra. La veu discordant seria la de Joan Viladomat, membre de Nevasa. Com que no hi va haver quòrum a la junta, la subvenció, que la federació rep normalment a principi de temporada, no ha tirat endavant com cada any. Si més no de moment.     

És previst que Ski Andorra es reuneixi al setembre i que la decisió sobre els 20.000 euros es torni a plantejar. La federació està a l´expectativa de la decisió que prengui Ski Andorra i confia que la situació es pugui reconduir.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu

Comparteix:

"Entre muntanyes" vol ser un altaveu de l'educació, l'espiritualitat i la natura d'AINA Àngel Ros pren possessió com a ambaixador d'Espanya a Andorra