Sprint Club i ACA es reparteixen els títols del Campionat d'Andorra de ciclisme en ruta

Aquest cap de stemana s’ha disputat a Santa Coloma el Campionat d´Andorra de ciclisme en ruta. En les dues proves que es van disputar van participar fins a 88 ciclistes. Els forans les van dominar totes dues.

Pel que fa als corredors nacionals, es van lliurar fins a sis títols, que els dos clubs del país es van repartir. Tres corredors de l´Sprint Club Andorra se´n van endur tres: Noel Ruiz, el millor andorrà a la classificació scratch, es va adjudicar el títol en categoria sènior; Jesús Monteagudo, segon scratch, també a l´esprint va ser campió Master 30.

Julio Pintado, de l´ACA, va ser campió en la categoria elit i Adrià Urcelai, també de l´ACA, en sub-23. Pel que fa als veterans, repartiment de trofeus amb Gerard Riard, de l´ACA, campió en master 40 i Joan Elsen, de l´Sprint Club Andorra, en master 50.

Informa: Cesc Sanjuan  Imatge: Jordi Domingo / Lluís Calvo   Locució: Joan López