Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Tallat l'accés a França per la neu i el vent

www.andorradifusio.ad

ACTUALITZACIÓ (14.20h) La neu i el fort vent han obligat a tancar l'RN22 d'accés a França aquest dissabte al matí. La intensa nevada d'aquesta nit i matinada provoca també el tall a l'accés a Arcalís. A hores d'ara els equipaments especials són necessaris a partir de la CG2 a Canillo, a partir de la CG3 a Sornàs i de la CG4 a Erts. Des d'ahir a última hora de la nit es van fer necessaris els equipaments especials per circular sobretot a partir de les parròquies altes.

Aquest matí molts punts de la xarxa viària acumulaven gruixos de neu que dificultaven el trànsit a zones com Canillo i Arinsal. Les imatges de primera hora del matí ja deixaven clar que la jornada es presentava amb certes dificultats per transitar en vehicles. A molts conductors la situació els ha agafat ben previnguts i l'afrontaven previstos de les cadenes corresponents. Els equips d'extracció de neu han treballat durant tota la nit i ho continuen fent a aquesta hora.

El tancament d'accessos ha variat durant la jornada en funció de les zones. Per exemple ha afectat la RN22 d'accés a França que a aquesta hora continua tancada, però la circulació s'ha reobert al port d'Envalira amb equipaments especials. Mentre la circulació ha estat restringida, el túnel d'Envalira ha estat gratuït. És previst que durant la jornada la situació millori, si finalment es compleixen les previsions meteorològiques.

Informa: Marc Guadilla / Joan A.Sarmiento

Imatge: M.Guadilla / H.Romance

Comparteix: