Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Les tempestes provoquen esllavissades i torrents d'aigua

www.andorradifusio.ad

Les fortes tempestes d´aquest dijous han provocat esllavissades de terres i forts torrents d´aigua a diversos punts, que han fet necessària la intervenció del COEX.  

Una de les zones més afectades ha estat la carretera entre Anyós i l'Aldosa, que ha quedat completament coberta de terra. 

Als Cortals d´Encamp també hi ha hagut d´actuar el comú, concretament a la carretera d´accés a les Pardines, que també ha quedat impracticable. A l´Hort de Godi, l´aigua també ha arrossegat terra i pedres a la carretera. 

Finalment, també s´està treballant a Prats, Canillo, on el comú també hi ha intervingut. 

Les tasques consisteixen principalment a netejar les carreteres. Segons indiquen des de Conservació i Explotació de Carreteres, necessitaran unes  5 hores de feina

La pluja també ha sorprès els veïns i turistes que circulaven per Vivand, on també s´ha acumulat una important quantitat d´aigua. 

El meteoròleg d´RTVA, Josep Tomàs, explica que les fortes tempestes s´han originat al Pirineu i s´han anat encadenant durant tot  el dia. Les precipitacions han estat intenses i puntuals a bona part del país i han deixat entre 30 i 35 litres per metre quadrat a la majoria del territori. 


 
Informa: Joel Romero
Imatge cedida: COEX/Òscar Sánchez/Cesc Sanjuan/Ana Alamán

Imatge: Cristina Jubete

Comparteix: