Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La tercera edició de l'Andorra de Tapes aplega més establiments i vol arribar a més gent

www.andorradifusio.ad

La gastronomia torna a fer acte de presència al centre històric d´Andorra la Vella amb la tercera edició de l´Andorra de tapes. Una proposta que comença aquest dijous i aplegarà 19 establiments.

Una barqueta de pernil ibèric, un pintxo de patatera amb coca del cèsar o una microcroqueta amb un gotet de gaspatxo, aquestes són només algunes de les tapes que es podran degustar a partir d´aquest dijous fins a l´1 de juliol al centre històric d´Andorra la Vella, en la tercera edició de l´Andorra de tapes.

El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, creu que l'aposta per la gastronomia al centre històric "pot ser un punt diferenciador important" en "un període pràcticament baix abans del juliol i l'agost, quan es reben més turistes".

En total hi haurà 19 establiments, dos més que l'any passat, 8 dels quals hi participen per primera vegada. El repte principal d'aquesta tercera edició és incrementar la qualitat i la quantitat de racions servides; per això també s'ha potenciat la comunicació a l'exterior, ha dit Budzaku sense descartar ampliar la zona de la ruta més enllà del centre històric però sense sortir d'Andorra la Vella.

El preu de la tapa amb una canya o quinto serà de 2,50€. A banda d'això, per potenciar la proposta també s'ha fet coincidir aquesta edició amb el Jambo Street Music i la temporada de rebaixes que comença el 22 de juny.

Consulta aquí el programa de l'Andorra de Tapes 2018.

Informa: Joel Romero
Imatge: Sergi Linares

Comparteix: