Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La tercera edició de Mamapop omple el centre de congressos

www.andorradifusio.ad

El concert de Mamapop va tornar a omplier l'auditori del centre de congressos de la capital. En aquesta ocasió el pop-rock espanyol dels anys 90 va ser el protagonista i com sempre amb la col·laboració del públic. Els organitzadors asseguren que s'han venut més entrades que a l'edició de l'any passat.

Amb la d'aquest dissabte ja van tres edicions que Mamapop aterra a Andorra. L'auditori es va omplir d'un públic disposat a col·laborar per una bona causa. Els assistents van gaudir del millor pop-rock espanyol dels 90. Els temes més coneguts de Mecano, Luz Casal, Miguel Ríos o Sopa de Cabra van ser corejats pel públic.

Entre els assistents àmplia representació de l'àmbit social, polític i cultural del país, que any rere any donen suport a la iniciativa.

Des de l'associació lleidatana ADIMA, que reuneix dones intervingudes de càncer de mama, es destacava la presència de jovent en el concert.

A falta de la valoració final i de comptabilitzar les aportacions privades, els organitzadors asseguren que s'han venut més entrades que a l'edició de l'any passat. En aquesta ocasió el concert era promogut per l'Associació de Dones d'Andorra.

Els beneficis obtinguts aniran destinats a la investigació científica de l'Institut de Recerca Biomèdica contra el càncer de mama.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Guillem Casal

Comparteix: