Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Un hotel de la Cortinada, en un programa de TF1

www.andorradifusio.ad

Un hotel de la Cortinada participarà al programa "Bienvenue à l´hôtel" de la cadena francesa TF1. Milions d´espectadors tindran l´oportunitat de descobrir l´hotel i l´entorn gràcies a una invitació que van estar a punt de passar per alt.

Havia llençat el mateix correu electrònic sense llegir-lo un munt de vegades però un ultimàtum ho va canviar tot. I és així que la Rosa, la propietària de l´hotel Antic, i la seva treballadora, la Nathalie, comencen l´aventura de "Bienvenue à l´hôtel".

La participació al programa, que es troba en la tercera temporada, suposa un repte i alhora l´oportunitat de viatjar a altres països per valorar els hotels de la resta de participants. El programa, produït per Coyote per a TF1, s´emet cada dimecres. Té un índex d´audiència del 16%, més de dos milions d´espectadors, una bona manera de promocionar-se.

Fa 6 anys que la Rosa és al capdavant del negoci i un dels atractius és el gos. De fet, molts coneixen l´establiment com l´hotel del Ra, que de ben segur serà protagonista dins l´emissió.

La benvinguda, la neteja, els àpats, els serveis i les activitats seran objecte de puntuacions. Per veure el resultat s´haurà d´esperar fins a l´emissió. De moment l´enregistrament del programa es farà a inici d´octubre.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Xavi Fajardo

Comparteix: