Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Un sol sentit descendent entre Bisbe Príncep Iglesias i la plaça de la Rotonda

www.andorradifusio.ad

El projecte de remodelació de l'avinguda Meritxell preveu el manteniment dels dos sentits de circulació entre la casa comuna i Bisbe Príncep Iglesias. A partir d'aquest punt i fins a la plaça de la Rotonda es preveu una sola direcció en sentit descendent.

Després que la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, anunciés que la remodelació de l'avinguda Meritxell començarà l'abril vinent i que inclourà que la part alta de l'eix comercial sigui d'un sol sentit de circulació, el cap de l'àrea de Mobilitat, Jaume Bonell, ha avançat que el projecte preveu que l'avinguda mantingui els dos sentits entre la plaça Príncep Benlloch i el carrer Bisbe Príncep Iglesias. A més ha afegit que es preveu que l'avinguda tingui sentit descendent entre aquesta cruïlla i la plaça de la Rotonda, a partir de la qual es mantindrà el tram exclusivament per a vianants. 

Aquesta solució, segons Bonell, és més encertada que la que es va intentar l'abril del 2013, quan en aquella ocasió es va suprimir el carril en sentit baixada i els vehicles que provenien de la plaça Príncep Benlloch havien de fer la circumval·lació per l'aparcament del Trillà, una mesura que dificultava la circulació.

Informa: Agència ANA
Imatges: Lluís Calvo
Locució: Ivan Álvarez

Comparteix: