Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

uSchuss evoluciona a una aplicació per als amants de la neu

www.andorradifusio.ad

uSchuss, l´aplicació que va néixer per contractar un monitor d´esquí, es vol posicionar com a aplicació per als amants de la neu. Des del seu naixement fa dos anys, ha afegit una xarxa social i la possibilitat que empreses del sector s´hi uneixin.

uSchuss va néixer amb 200 usuaris, que es dividien entre monitors i potencials clients. Després d´un període de reflexió, l´app es converteix en una comunitat que arriba de manera activa a monitors de set països i més de 5.000 persones.

Amb tot, l´aplicació té un potencial del doble de països i 2.500 centres d´esquí. La crescuda ha estat, en part, per la dimensió que ha guanyat amb la xarxa social i altres serveis.

Per aquells monitors que facin doble temporada, poden canviar el lloc d´actuació. De fet, Antonio, l´altre fundador, diu que aquest estiu aprofitaran la temporada a Sud-amèrica per fer encara més coneguda l´aplicació.

De moment, a les xarxes es fan conèixer amb anuncis que diuen estar fets per donar a conèixer què hi ha més enllà de la seva marca, una comunitat amb ganes de neu.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Enric Fernández

Comparteix: