Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa, 03 de maig de 2017

  • Això ja no va a missa, 03 de maig de 2017

    Avui obrim la missa amb una sentència judicial curiosa, sobre un fet encar més curiós. En el tocats i sonats recordem la defunció fa unes hores del gran rocker Colonel Bruce Hampton i tambè el nou llibre sobre els Kinks, "Atardecer en Waterloo". Ens visita el Josep María Ubach amb el cartell del festival de jazz de Marciac a sota del braç. Tanquem amb la cuina del Pep Ramos que ens prepara unes fantàstiques mandonguilles de lluç.

  • Allò que no sona

    El Josep Maria Ubach ens presnta el cartell de luxe de l'edició del festival de jazz de Marciac i ho focalitza especialment en la millor veu femenina del moment en el món del jazz Cécile McLorin. Una vocalista senzillament brutal!