Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: And-jazz

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • AndJazz: Saxo al poder!

  Enorme saxofonista el que ens porta avui el company Josep Maria Ubach. Anirem a Sudàfrica per descobrir o redescobrir a Dudu Pukwana. Si que és cert que l'apartheid va marcar molt la vida i l'obra del nostre convidat, que tot i morir als 52 anys va deixar un llegat musical brutal!

 • AndJazz: Un fenòmen únic i irrepetible!

  El J.Maria Ubach ens porta avui la història del gran Slim Gaillard.Excel.lent pianista, guitarrista, compositor i humorista. Un personatge que va arribar a inventar-se el seu propi idioma. Un crack!

 • AndJazz: Nice "Guy"

  El Jospe Maria Ubach ens porta avui la història de Buddy Guy. Un enorme guitarrista i cantant, molt marcat pel blues de Chicago i que ha estat una reconeguda influència per a músics com Jimi Hendrix, Eric Clapton o Stevie Ray Vaughan. Nacut el 1936 continua a dia d'avui plantant car al damunt dels escenaris.

 • AndJazz: Pura màgia!

  El Josep Maria Ubach ens porta avui fins a Doncaster (R.U), el poble que va veure nèixer l'excepcional guitarrista John McLaughlin. Un músic capaç de tocar-ho i que no s'amaga davant de cap repte ni de cap estil. Possiblement un dels guitarristes amb més domini de l'instrument.

 • AndJazz: Amb sal i "Pepper"

  Excel.lent proposta per avui la que ens presenta el Josep Maria Ubach. Un saxofonista brutal i que no era massa amic de Charlie Parker, amb un estil únic i que tot i haver mort molt jove (57 anys) va deixar un llegat musical molt interessant.

 • AndJazz: Molt molt bo!

  El Josep Maria Ubach ens parla avui del contrabaixista Ben Allison. No és de fàcil escolta però val molt i molt la pena. (Jazz contemporani del bo!)

 • AndJazz: Una veu de fantasia!

  El Josep Maria Ubach ens presenta la cantant de Nova jersy Stacey Kent. Una vocalista sensacional, amb una trajectòria brillant i cada dia més respectada. Per cert, visitarà Andorra el dijous 4 d'abril en el festival Morabanc.

 • AndJazz: Realment brutal!

  Avui el Josep Maria Ubach convida al gran Joe Zawinul. Un dels millors teclistes de tots els temps i impulsor del jazz-fusió. Nacut a Àustria però amb pràcticament toa la seva carrera musical als EE.UU va fer moltes coses amb Cannonball Adderley, Miles Davis o Dinah Washington però és especialment recordat com a membre dels mítics "Weather Report".

 • AndJazz:"Quin gustet"!

  El J.Maria Ubach inaugura el 2019 amb tot un fenòmen. El convidat d'avui és ni més ni menys que el gran Raimundo AMador. Descobrim una mica més a fons a tot un ídol de la guitarra.

 • AndJazz: Possiblement el millor!

  Va morir massa jove en un accident d'helicòpter. El seu llegat és, però, espectacular. Avui amb el Josep Maria Ubach convidem a Stevie Ray Vaughan!