Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: And-jazz

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • AndJazz: Un gran descobriment!

  El Josep María Ubach ens presenta a Y'akoto. Una cantant, compositora i ballarina molt jove i amb un do especial per al Soul (19/03/1988). Avui descobrim una veu que segurament us farà recordar alguna vocalista important dins el món de la música. Tres temes i una breu biografia.

 • And-Jazz: Cauen com mosques!

  El gran Otis Rush (tot i no ser massa sant de la devoció del Jospep Maria Ubach) ens va deixar a finals de setembre. Avui recordem vida i miracles d'un músic que va arribar a Chicago en un mal moment!

 • AndJazz: Hi ha maneres i maneres de dir adéu!

  El Josep Maria Ubach ens parla del gran Jerry González. Trompetista i percussionista i un dels pioners del jazz llatí, González va morir el passat 1 d'octubre al barri de lavapies de Madrid per la inhalació de fum que va partir en declarar-se un incendi al seu pis. Avui el recordem.

 • AndJazz:Senzillament, un geni!

  Eñ Josep Maria Ubach convida avui a l'excepcional Astor Piazzolla. El de Mar de Plata és considerat encara avui (va morir el 1992) un dels millors músics del segle XX. A lloro amb les propostes musicals d'avui.

 • AndJazz: Ni els àngels no toquen així!

  El Josep Maria Ubach ens porta al pianista cubà Gonzalo Rubalcaba. Segurament molts el teniu present per les dues visites que ha fet a casa nostra. Avui unes versions més que recomanables i que segurament superen amb escreix les originals.

 • And-Jazz: Ja tenim la tardor aquí

  El Josep Maria Ubach és un gran amant d'aquesta època de l'any i avui vol donar la benvinguda a la tardor amb tres versions excel.lents del clàssic (Basat en el poema de Jacques Prévert, Les feuilles mortes) conegut com a Autumn Leaves.

 • And-Jazz: Naps i "Coles"

  Avui el Josep Maria Ubach ens parla de la trajectòria de Nat "King" Cole. Un músic que no és massa sant de la seva devoció però al que li reconeix mèrits com a pianista. Amb el tema veu, veurem que en pensa i a quin lloc el posa?

 • And-Jazz:Una bona medicina.

  Ens visita el Josep Maria Ubach amb un bon "analgèsic" per les orelles. Parlem de la banda de Mark Sandman "Morphine". Tot i no tenir un èxit brutal ni ser massa populars, entre 1989 i 1999 van fer molt bona música. Un fusió molt interessant la que us presentem avui.

 • And-Jazz: Un veu fora de sèrie!

  El Josep Maria Ubach ens visita per segona vegada aquesta temporada i ho fa acompanyant d'una de les millors veus del segle XX. La veu de contralt de la mítica Peggy Lee. Amb ell descobrim la història d'aquesta excepcional intèrpret.

 • And-Jazz: Dilatem orelles!

  Primera visita al programa del Josep Maria Ubach per tal de retre homenatge a la millor veu de tots els temps. El 16 d'agost, i després d'una llarga lluita, ens deixava Aretha Franklin. Avui la recordem.