Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: And-jazz

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • AndJazz: Una veu de fantasia!

  El Josep Maria Ubach ens presenta la cantant de Nova jersy Stacey Kent. Una vocalista sensacional, amb una trajectòria brillant i cada dia més respectada. Per cert, visitarà Andorra el dijous 4 d'abril en el festival Morabanc.

 • AndJazz: Realment brutal!

  Avui el Josep Maria Ubach convida al gran Joe Zawinul. Un dels millors teclistes de tots els temps i impulsor del jazz-fusió. Nacut a Àustria però amb pràcticament toa la seva carrera musical als EE.UU va fer moltes coses amb Cannonball Adderley, Miles Davis o Dinah Washington però és especialment recordat com a membre dels mítics "Weather Report".

 • AndJazz:"Quin gustet"!

  El J.Maria Ubach inaugura el 2019 amb tot un fenòmen. El convidat d'avui és ni més ni menys que el gran Raimundo AMador. Descobrim una mica més a fons a tot un ídol de la guitarra.

 • AndJazz: Possiblement el millor!

  Va morir massa jove en un accident d'helicòpter. El seu llegat és, però, espectacular. Avui amb el Josep Maria Ubach convidem a Stevie Ray Vaughan!

 • AndJazz: Un gran regal.

  El Josep Maria Ubach ens porta el vessant més blues dels Rolling Stones. Hi posarem més música que en altres edicions perquè realment val molt i molt la pena. Temes que han fet història, temes que no són comercials i que tenen una qualitat brutal.

 • AndJazz: Laid back!

  Amb el Josep Maria Ubach marxem cap a Oklahoma City. Allí hi va nèixer el 1938 John Weldon Cale, més conegut com a J.J Cale. Ens mirem amb pèls i senyals la trajectòria d'un músic excepcional i pràcticament pare del so de Tulsa.

 • AndJazz: Una zebra a l'escenari

  El Josep María Ubach ens porta cap als any 1940 per descobrir i escolta un gran del blues. J.B Lenoir. Va viur poc (38 anys) però va deixar un llegat musical envejable.

 • AndJazz: 666

  El Josep Maria Ubach ens parla en l'espai d'avui del mític Robert Johnson. Com pot ser que un músic realment dolent acabés sent el "Rei del blues del Delta"? Realment en aquell encreuament de Clarksdale (actual encreuament de l'autopista 61 amb la 49) Johnson va vendre la seva ànima al diable?

 • AndJazz: Un gran descobriment!

  El Josep María Ubach ens presenta a Y'akoto. Una cantant, compositora i ballarina molt jove i amb un do especial per al Soul (19/03/1988). Avui descobrim una veu que segurament us farà recordar alguna vocalista important dins el món de la música. Tres temes i una breu biografia.

 • And-Jazz: Cauen com mosques!

  El gran Otis Rush (tot i no ser massa sant de la devoció del Jospep Maria Ubach) ens va deixar a finals de setembre. Avui recordem vida i miracles d'un músic que va arribar a Chicago en un mal moment!