Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cortina amunt

  Amb el Xavi Fernández anem cap al teatre Romea de Barcelona, Allí i fins el diumenge 9 de desembre hi podem veure l'obra "L'omissió de la família Coleman". Sembla extrany que la història d'una família al límit de la dissolució, amb una convivència impossible pugui ser explicada en un text ple d'humor. El director és l'argentí Claudio Tolachir i l'ha adaptat al català el Jordi Galceran.

 • Cortina amunt: Amb la tarja magna a la mà

  Entre el 31 d'octubre i l'11 de novembre podeu veure l'obra del director argentí Nelson Valente "El Declive" a La Villarroel. Dos matrimonis d'adults i ja madurets transformen un diumenge rutinari i avorrit en un obscur caos on les misèries més profundes de cada individu surten a la llum.

 • Cortina amunt: Molt talent sobre d'un escenari!

  El Xavi Fernández ens porta a la sala Josep Palau i Fabre de l'Escenari Joan Brossa de Barcelona. Allí des del passat 10 d'octubre i fins l'11 de novembre hi podem veure l'obra "Blanca Desvelada", un monòleg entre més de quinze personatges fet exclusivament per l'actriu Alejandra Jiménez-Cascón. 75 minuts de pur teatre!

 • Cortuna amunt: C'est la vie!

  El Xavi Fernández ens porta al Teatre Condal de Barcelona. Allí i fins al 4 de novembre hi podem veure el musical dirigit per Daniel Anglès "Fun Home". Un dels darrers gran muntatges de Broadway ara molt a prop de casa nostra.

 • Cortina amunt: Un "Rusiñol" que no va a França!

  El Xavi Fernández ens porta al TNC de Barcelona.Allí des del passat 4 d'octubre i fins el dia 11de novembre hi podem veure "Els jocs florals de Canprosa", una obra llarga, musical i més que recomanada de Santiago Rusiñol que a més a més suposa el retorn als escenaris d'Àngels Gonyalons.

 • Cortina amunt:Quin drama noi!

  El Xavi Fernández ens porta al teatre Poliorama de Barcelona. Des de fa uns dies, i fins el 28 d'octubre hi podem veure "Maremar" dels Dagoll Dagom amb temes de Lluis Llach.

 • Cortina amunt:Pura bogeria!

  El Xavi Fernández ens porta al teatre Tivolí de Barcelona. Allí i des del 14 de setembre hi podem veure "La jaula de las locas" un mític musical de Broadway que aterra a a la capital catalana de la mà d'Àngel Llàcer, Ivan Labanda i el director Manu Guix.

 • Cortina amunt: Comediants!

  Avui ens trobem amb un Xavi Fernández força comediant.Anirem a la sala Barts de Barcelona on fins el proper 16 de setembre podem veure "Les roses de la vida", l'últim treball del Sergi Belbel.

 • Cortina amunt:Mai no digui ai si et trepitja un xai

  El Xavi Fernández ens porta a la petita sala FlyHard de Barcelona. Allí i fins el dilluns 2 de juliol hi podem veure la comèdia (Tot i que és una obra també de reflexió) Ovelles, dirigida per la Carmen Marfà i el Yago Alonso.

 • Cortina amunt: Per a majors de 14 anys

  El Xavi Fernández ens porta a l'Antic teatre de Barcelona. (Hi Ha noves dates a part de les que apareixen al cartell). L'obra "Rebota rebota i en tu cara explota" torna als escenaris entre el 7 i el 15 de juliol. Una proposta que ens hauria de fer entendre moltes coses sobre la violència de gènere.