Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cortina amunt: Comediants!

  Avui ens trobem amb un Xavi Fernández força comediant.Anirem a la sala Barts de Barcelona on fins el proper 16 de setembre podem veure "Les roses de la vida", l'últim treball del Sergi Belbel.

 • Cortina amunt:Mai no digui ai si et trepitja un xai

  El Xavi Fernández ens porta a la petita sala FlyHard de Barcelona. Allí i fins el dilluns 2 de juliol hi podem veure la comèdia (Tot i que és una obra també de reflexió) Ovelles, dirigida per la Carmen Marfà i el Yago Alonso.

 • Cortina amunt: Per a majors de 14 anys

  El Xavi Fernández ens porta a l'Antic teatre de Barcelona. (Hi Ha noves dates a part de les que apareixen al cartell). L'obra "Rebota rebota i en tu cara explota" torna als escenaris entre el 7 i el 15 de juliol. Una proposta que ens hauria de fer entendre moltes coses sobre la violència de gènere.

 • Cortina amunt:Salvatge

  El Xavi Fernández ens porta al Teatre Nacional de Catalunya a on podeu veure fins el 10 de juny l'obra "La importància de ser Frank" Una comèdia amb mooooolt Oscar Wilde pel mig!

 • Cortina amunt: Anem de cabaret!

  El Xavi Fernández ens presenta l'obra "Cireres & lentejuelas" de la companyia La Melancòmica. La podem veure al Cafè Teatre Llantiol de Barcelona fins el 28 de maig.

 • Cortina amunt: Medea

  Amb el Xavi Fernández anem cap a Barcelona. Concretament anem a la sala Fabià Puigserver a on podem veure, fins el 12 de maig la tragèdia "Medea" amb una espectacular Emma Vilarasau.

 • Cortina amunt: Bull

  El Xavi Fernández ens recomana l'obra "Bull". Actualment en cartellera a la Villaroel de Barcelona i fins el 13 de maig ens presenta un text de Mark Bartlett sobre el bullying escolar i les polítiques laborals agresives.

 • Cortina amunt:El Rey del Gurugú

  El Xavi Fernández ens porta al teatre Eolia de Barcelona. Ahir hi van estrenar l'obra "El Rey del Gurugú" i només la podrem veure (de moment) fins al dia 15. Un monòleg, explicat per un gos anomenat Marley i que ens explica com malviuen els immigrants subsaharians esperant fer el salt cap a Europa.

 • Cortina amunt

  Amb el Xavi Fernández anem cap a la petita sala FlyHard de Barcelona. Allí i fins el 5 d'abril hi podem veure l'obra A:K:A.

 • Cortina amunt

  El Xavi Fernández ens porta a la Biblioteca de Catalunya. Allí i fins al 8 d'abril hi podem veure l'obra "Sopa de pollastre amb ordi". Dirigida pel Ferran Utzet i amb un regitzell de bons actors tenim per davant 100 minuts de teatre de primera!