Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Cortina amunt

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Cortina amunt: Ens pot passar a tots!

  El Xavi Fernández ens porta a la sala Villaroel de Barcelona. Allí, des del passat 8 de febrer i fins el 31 de marça hi podem veure l'obra:"La dansa de la venjança". Teatre del duret, 80 minuts intensos sobre un divorci que pintava molt bé i acaba com una bomba de rellotgeria!

 • Cortina amunt:Per a majors de 12 anys!

  El Xavi Fernández ens prota al TNC amb l'obra de Bertolt Brecht "La bona persona de Sezuan". La pdeu veure fins el 17 de marça i ens planteja una reflexió incòmoda: Quins són els límits de les bones intencions"?

 • Cortina amunt: Pocs però ben avinguts!

  A La sala Beckett de Barelona hi cap molt poqueta gent. Però ens agrada el teatre de proximitat i d'aquí que avui el Xavi Fernández ens recomana l'obra "El chico de la última fila", amb el gran Sergi López.

 • Cortina amunt: Malhauradament, molt actual!

  Ens visita el Xavi Fernández per parlar de teatre. Concretament ho farà de l'obra "Davant la jubilació". Basada en fets reals ens parla de la intoxicació d'una família per culpa del nazisme. Un excel.lent treball de Thomas Bernhard.

 • Cortina amunt: Mentides podrides!

  El Xavi Fernández ens porta al Club Capitol de Barcelona. Allí, des del passat 16 de gener i fins al proper 17 de febrer hi podem veure l'obra "Lapònia". A on comencen i a on acaben les mentides? Quines podem dir i quines no?....una tragicomèdia brutal!

 • Cortina amunt: Un tip de riure!

  Amb el Xavi Fernández anem cap al teatre Borràs de Barcelona. Des del passat 22 de novembre i fins el proper 09 de març hi podem veure (per cinquena vegada a la capital catalana) l'obra:"Pel davant i pel darrera". Possiblement la comèdia més divertida mai no escrita i que va veure la llum el 1982 a Londres.

 • Cortina amunt: Un tip de riure

  Amb el Xavi Fernández anem cap al Club Capitol de Barcelona. Des del passat 15 de novembre i fins el 13 de gener hi podem veure la comèdia dels Sixto Paz i El Terrat "Les coses excepcionals". Un obra sorprenent i lluinosa procedent de l'off-Broadway amb un gran Pau Roca al damunt de l'escenari.

 • Cortina amunt: La dimensió desconeguda!

  Amb el Xavi Fernández anem cap a la Biblioteca de Catalunya. La companyia La Perla 29 torna a posar 15 anys després l'obra 4D òptic. Avui i gràcies al director argentí Javier Daulte anem del pal ciència-ficció.

 • Cortina amunt: Si no millora el futur, almenys rius!

  El Xavi Fernéndez ens porta als Cienemes Girona, de Barcelona. Allí hi podem veure una divertida comèdia titulada "Charlas Talks". Els guionistes de El Mundo Today, del Buenafuente o de La Competència pujen al'escenari per deixar-nosun moment inoblidable.

 • Cortina amunt: Poe i Por!

  El Xavi Fernández ens porta a l'Almeria Teatre de Barcelona. En aquesta petita sala hi podem veure fins el 6 de gener de 2019 l'obra de la companyia Gataro "Poe, el cabaret macabre". Amb el llibret de Joan Lluís Bozzo i la direcció del Miguel González, tot un homentage en forma de musical al gran Edgar Allan Poe.