Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: De Ripoll, ni lloca ni poll!

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • De Ripoll ni lloca ni poll:Quin mal de cap!

  Aquesta setmana ens ha deixat Stewart Adams, l'inventor de l'ibuprofèn. Amb el Miqui ho expliquem amb cançons de ressaca! Uff.....

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Fins al monyo!

  El Miqui ens visita avui per parlar d'insatisfacció! La veiem cada dia, per qualsevol tema i una mica arreu del món. Què ens està passant? I sobretot, com ho expliquem amb cançons?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Quina rasca!

  El Miqui Ripoll ens visita tapat fins ales orelles. Ha tardat però finalment el fred i l'hivern han fet acte de presència. El Miqui ens ho explica (si el vent no se li emporta les paraules) amb tot un seguir de músiques que tenen molt a veure amb la meteo actual.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Li va la festa!

  El Miqui Ripoll ens visita carregat d'il.lusions de cara al 2019. Avui tot un seguit de cançons que ens han de fer entendre com hem de viure aquestes hores prèvies a les campanades. Moltes coses per oblidar i moltes esperances dipositades en el nou any.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: De festa en festa!

  Amb el Miqui Ripoll avui sortim! Intentarem explicar amb música els mítics sopars pre-nadal! Segurament recordareu molts moments i us donarem alguna idea per a les properes nits!

 • Qui té la paella pel mànec: Un paio molt ben "farcit"

  Des de l'Era d'en Jaume de Llorts el Pep Ramos pensa en els vegetarians i ens prepara un bon plat de tomàquet farcidet amb verdures.

 • De Ripoll ni lloca ni poll: A mi de què? Eh?

  El Miqui Ripoll ens visita en format rondinaire...."protestón" per dir-ho malament. El tema d'avui passa per les manifestacions de protesta. A veure amb quines cançons ho il.lustra?

 • De Ripoll ni lloca ni poll: Què de què? o Que de què?

  Avui el Miqui Ripoll ens intenta explicar el món de la "pregunta estúpida" o "innecessària" amb cançons. Cançons que tampoc no fan preguntes massa intel.ligents.
   

 • De Ripoll ni lloca ni poll

  El Miqui s'ha quedat aquesta setmana amb la història de John Allen Chau, el noi que va voler portar la paraula de Déu a una illa on no és massa recomanable anar. A veure com ho expliquem amb música?

 • De Ripoll ni lloca ni poll:Anar i tornar...viatge!

  El preu de la benzina, el cotxes elèctrics, els ja famosos patinets que tanta companyia ens fan per les nostres voreres i  altres temes relacionats han provocat que el Miqui hi dediqui un programa. Veurem com expliquem tot aquest espectacle amb cançons?