Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: De Ripoll, ni lloca ni poll!

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • De Ripoll ni lloca ni poll:Anar i tornar...viatge!

  El preu de la benzina, el cotxes elèctrics, els ja famosos patinets que tanta companyia ens fan per les nostres voreres i  altres temes relacionats han provocat que el Miqui hi dediqui un programa. Veurem com expliquem tot aquest espectacle amb cançons?

 • De Ripoll ni lloca ni poll

  El Miqui ens visita marcat per una notíca que ens porta a l'espai exterior. Què és o  Qui Són? Què fan? Venen cap aquí? Què volen? Quina música escolten? Avui marxem cap a altres planetes per fer el que fa tothom, el curiós!

 • De Ripoll ni lloca ni poll

  El Miqui Ripoll celebra amb nosaltres el dia dels difunts. Hi ha moltes cançons relacionades amb el tema i que ens faran preguntar indirectament:I ara, cap a on? Doncs a veure d'entrada per a on tira el Miqui i quina decisió prenem?

 • De Ripoll ni lloca ni poll

  A la vida hem trobat moltes rivalitats. Coca-Cola o Pepsi? Beatles o Stones? Blanc o Negre? i evidentment, Barça o Madrid? Diumenge es juga el clàssic de la lliga espanyola de futbol. Ha estat el detonant per a la tria del Miqui que intentarà explicar-ho amb música.

 • De Ripoll ni lloca ni poll:Fum fum fum

  Ahi vam saber que el Canadà era el segon país en legalitzar la marihuana. Tema que va atreure l'atenció del Miqui Ripoll. Evidentment que hi ha molts condicionants en aquesta notícia però en l'ntent d'explicar-la amb música no crec que ens costi massa.

 • De Ripoll ni lloca ni poll:El cavall de Bonanza?

  El Miqui Ripoll ens visita amb ganes de celebrar el títol aconseguit el cap de setmana passat en un concurs d'hípica celebrat al Reial Club de Polo de Barcelona per part de Jessica Springsteen, la filla del "Boss". Avui el tema anirà evidentment....de cavalls!

 • De Ripoll ni lloca ni poll

  Amb el Miqui Ripoll passarem por, molta por.Tenint en compte que aquests dies se celebra el 51è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges us proposem tot un seguit de temes que han tingut molta importància en bandes sonores mítiques. 

 • De Ripoll ni lloca ni poll:En constant aprenentatge.

  El Miqui ens parla avui de lliçons. Les que ens dóna la vida, l'experiència, un amic...etc...etc...i que no sempre sabem aprendre, si més no, a temps!

 • De Ripoll ni lloca ni poll:Amb el temps al "cul"!

  El Miqui ens explica amb algunes cançons el tipus de vida que ens suposa viure a la mercè d'un rellotge. Canvis d'hora, presses, corredisses, retards...

 • De Ripoll ni lloca ni poll:T'he de dir una cosa!

  El Miqui Ripoll ens farà algunes "confessions" per començar la temporada. Com les fan els músics a través de les seves obres?