Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: L'esport què fort

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • L'esport, que fort: Estrelles solidàries.

  Molt adient per a aquestes èpoques que s'ens acosten el tema que ha triat el Jaume Tomàs per avui. Parlem de grans figures de l'esport que tenen una cara "B" i que dediquen part dels seus guanys a la solidaritat. Alguns noms sorprenen més que no pas d'altres.

 • L'esport que fort: T'hi enganxaràs segur!

  El Jaume Tomà té molts cops amagats. Avui en descobrirem un de genial. Parlarem dels "fantasy sports", els ja famosos "rotisserie" que no són altra cosa que jocs en línia on els participants reuneixen en equips imaginaris jugadors reals d'un esport professional.Parlem d'una indústria multi-billonaria.

 • L'esport què fort

  El Jaume Tomàs ens parla d'assassinats. I veurem com es gira sovint la truitada i com és l'esportista famós i d'èxit el qui acaba cometent crims. Segurament us dieun alguna cosa noms com O.J Simpson o Oscar Pistorius.

 • L'esport, k fort! Joan o Joana?

  El Jaume Tomàs ens visita amb un posat força més seriós del que és habitual. Un tema molt interessant, d'actualitat i que per a molts atletes ha estat un llarg camí ple d'entrebancs tot i que darrerament sembla que cada dia pinta una mica més planer. Avui parlem de la transexualitat en l'esport.

 • L'esport, k fort! 'Brrrrrrrrrrrrrrr. ¡Triiiiiiiiiiiiple!'

  El Jaume Tomàs ens parla avui de les frases que van convertir a Andrés Montes en un mite de la narració. Moltes les recordareu, d'altres us faran tornar a un passat no gaire llunyà on trobareu molts records.
   

 • L'esport que fort: Ni en pintura!

  Avui el Jaume Tomàs ens parla de grans rivalitats en el món de l'esport. Algunes ens porten lluny en el temps, d'altres són del tot actuals. Avui recordareu molts moments, molts esports, molts noms i moltes cares.

 • L'esport que fort: Goooooooooool!

  El Jaume Tomàs ens parla en el darrer espai de la temporada del tema de moda:El Mundial de futbol de Rússia 2018. Anècdotes, curiositats i sobretot xifres...moltes xifres!!

 • L'esport que fort: Pasta gansa

  El Jaume Tomàs ens parla avui de propietaris de clubs esportius que tenen més d'una i de dues entrevistes. Milionaris, rars, excèntrics, diferents, hooligans. Hi ha una mica de tot per aquests mons de Déu, ara bé, tots carregadets de bitlletets.

 • L'esport que fort:Amb corda per estona

  El Jaume Tomàs dedica l'espai d'avui a esportistes veterans que continuen en actiu i molts d'ells fins i tot impartint alguna que altra classe magistral.

 • L'esport,K fort! Un paio curiós

  El Jaume Tomàs ens presenta a Daryl Morey. És el General Manager dels Houston Rockets de l'NBA. Una persona que basa pràcticament tota la seva feina en les matemàtiques i les estadístiques. Brutal!