Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: L'esport què fort

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • L'esport que fort: Tots als "Dohyo"

  El Jaume Tomàs ens porta avui cap al Japó. Parlem de sumo! L'esport nacional del país nipó està ple de rituals, de regles, de secrets, de tradició i potser descobrirem que no tot és tan net com sembla!

 • L'esport, K fort!:El perquè? de tot plegat

  Tot tè una explicació a la vida i una raó de ser d'una manero o d'una altra. Si mai us heu preguntat quin origen tenen els noms dels equips de l'NBA, el Jaume Tomàs ha fet una gran recerca i avui ens ho explica. Lakers? Si a Califórnia pràcticament no hi ha llacs? Els mormons escolten jazz a Utah? Grizzlies? Si a Memphis no hi ha óssos.....

 • L'esport, que fort! Històries de superació.

  El Jaume Tomàs ens parla avui d'esportistes que, tot i patir greus malalties han tirat endavant i molts han tingut o tenen unes carreres esportives àl màxim nivell. Comencem amb la brutal història del golfista Morgan Hoffmann i acabem amb el triatleta Javier Gómez Noya passant per Usain Bolt.

 • L'esport que fort: Tots a ratlla!

  El Jaume Tomàs ens porta a l'altra "Catedral". Ens explica la curiosa i sorprenent relació del narco Pablo Escobar amb el futbol. La història és del tot surrealista!

 • L'esport que fort: Jo vaig fent footing!

  El Jaume Tompas ens porta al districte de Eldoret, a l'oest de Kenya. Un lloc que ha generat més medallistes en competicions internacionals de mitja i llarga distància que qualsevol altre país del món, el que el converteix en "El Dorado" de l'atlestisme al país africà.Però, perquè passa aixó?

 • L'esport, que fort: Estrelles solidàries.

  Molt adient per a aquestes èpoques que s'ens acosten el tema que ha triat el Jaume Tomàs per avui. Parlem de grans figures de l'esport que tenen una cara "B" i que dediquen part dels seus guanys a la solidaritat. Alguns noms sorprenen més que no pas d'altres.

 • L'esport que fort: T'hi enganxaràs segur!

  El Jaume Tomà té molts cops amagats. Avui en descobrirem un de genial. Parlarem dels "fantasy sports", els ja famosos "rotisserie" que no són altra cosa que jocs en línia on els participants reuneixen en equips imaginaris jugadors reals d'un esport professional.Parlem d'una indústria multi-billonaria.

 • L'esport què fort

  El Jaume Tomàs ens parla d'assassinats. I veurem com es gira sovint la truitada i com és l'esportista famós i d'èxit el qui acaba cometent crims. Segurament us dieun alguna cosa noms com O.J Simpson o Oscar Pistorius.

 • L'esport, k fort! Joan o Joana?

  El Jaume Tomàs ens visita amb un posat força més seriós del que és habitual. Un tema molt interessant, d'actualitat i que per a molts atletes ha estat un llarg camí ple d'entrebancs tot i que darrerament sembla que cada dia pinta una mica més planer. Avui parlem de la transexualitat en l'esport.

 • L'esport, k fort! 'Brrrrrrrrrrrrrrr. ¡Triiiiiiiiiiiiple!'

  El Jaume Tomàs ens parla avui de les frases que van convertir a Andrés Montes en un mite de la narració. Moltes les recordareu, d'altres us faran tornar a un passat no gaire llunyà on trobareu molts records.