Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Oriol N'Roll

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Oriol N' Roll: Delicatessen sonor

  L'Oriol Vilella ens explica amb pèls i senyals les grans virtuts del dirsc "Hopes and Fears" dels Keane. Banda amb poc material tot i que algun d'aquest quedarà per la història. A la veu, Tom Chaplin!!

 • Oriol n' Roll:Genis musicals

  Una banda, tot just tres discos, poc reconeixament (inicial), precursors, amb un so únic....són els "Television", el grup que ens ha triat l'Oriol Vilella per aquest dimarts en el qual revisarem amb pèls i senyals el seu primer disc "Marquee Moon" de 1977.

 • Oriol N' Roll:Un extraterrestre de la música

  L'Oriol Vilella ens explica amb pèls i semyals el disc "Ziggy Stardust" de David Bowie que va fer furor l'any 1972.

 • Oriol N' Roll

  Canviem una mica el format de l'espai de l'Oriol Vilella. Si fins ara escoltàvem temes de diversos discos dels artistes convidats, aquesta temporada ens centrarem en un disc en concret. Avui, el "Talk is Cheap" de Keith Richards.

 • Oriol N' Roll:Ringo!

  L'oriol Vilella ens fa un repàs a la trajectòria del Beatle Ringo Starr. El mític bateria passa per Barcelona el 26 de juny i la veritat és que val la pena saber alguns detalls sobre ell.

 • Oriol N' Roll: Arriba la festa

  Amb l'Oriol Vilella fem un ampli recorregut per el cartell de la nova edició del festival "Jambo". Del 14 al 17 de juny, Andorra la Vella serà música, música i més música. Moltes propostes per un festival ja consolidat i que de ben segur que ens farà passar molts bons moments.

 • Oriol n' Roll:The Arcade Fire

  Un dels grups més potents dels darrers anys és el protagonista de l'espai de l'Oriol Vilella d'avui. The Arcade Fire marca el compàs dels èxits dels darrers anys i amés a més, poden presumir de tenir un dels millors directes del moment.

 • Oriol n' Roll:Happy Birthday

  Amb l'Oriol Vilella celebrem 40 anys de la mítica canço "Roxanne" dels Police. (7 d'abril de 1978).  Aprofitem l'ocasió per fer un recull de la trajectòria d'una de les millors bandes de tots els temps.

 • Oriol n' Roll

  L'Oriol Vilella ens visita amb un aniversari a sota del braç. Ahir va fer 70 anys Steven Tyler (el pare de Liv Tyler) i mític vocalista dels Aerosmith. Avui li farem un més que merescut homentatge.

 • Oriol n' Roll

  L'Oriol ens recorda que George Harrison, l'ex Beatle hauria fet 75 anys aquest passat diumenge. Avui descobrim un músic molt més bo del que possiblement se li ha reconegut.