Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Això ja no va a missa 22 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb la polèmica dessuadora de la marca Burberry. En el "Tocats i Sonats" recordem les actuacions previstes per al mes de juny a l'estat espanyol de Woody Allen. Ens visita el Miqui Ripoll, carregat de petons i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 21 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb la darrera acció mediambiental de la Reial Societat del país basc. En el "Flims i Penyícul.les" us avancem les estrenes previstes per demà al cinema de casa nostra. Ens visita el Jaume Tomàs a la "cara B" de l'esport, i toca parlar de rugbi. Els minuts finals, dedicats a la cuina del Pep Ramos i a la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 20 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb una detenció d'un nen d'11 anys als EE.UU totalment inadmissible. En el "Tocats i Sonats" parlem del gran bluesman Gary Clark Jr. que s'afegeix al cartell del festival jardins de Pedralbes de Barcelona. Ens visita el Josep Maria Ubach per parlar-nos d'un excepcional guitarrista, John McLaughlin i tanquem el programa amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 19 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb la darrera pifia de la policia basca. En el "Tocats i Sonats" veurem com els REM han aconseguit el que semblava impossible, fer callar a Trump al Twitter. Ens visiten el Xavi Fernández per parlar de teatre i l'Oriol Vilella per detallar el primer disc de la discografia de Phil Collins. Tanquem la paradeta amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 18 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb la invitació més curiosa del món. Ens visita el Josep Maria Cucalón, amb ell anirem fins a Madrid, per saber quina opinió li mereix l'inici del judici al procès. A la secció de básquet ens acompanya excepcionalment el Jaume Tomàs per fer valoracions de la darrera edició de la Copa del Rey, polèmica, tot sigui dit! Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 14 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb l'aterratge d'eència més estúpid de tots els temps. En el "Flims i Penyícul.les" fem un ràpid recull a les tres estrenes que hi haurà demà divendres als cinemes del país. Ens visita el Jaume Tomàs amb les seves curiositats del món de l'esport i tanquem, com de costum, amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 13 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb una proposta de Sant Valentí un pèl diferent. En el "Tocats i Sonats" recordem que els Red Hot Chili Peppers actuaran el proper 15 de març davant les piràmides d'Egipte.Ens visita el Josep Maria Ubach amb una proposta musical espectacular i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 12 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb compres històriques que tenen molt més valor del que ens podem pensar. En el "Tocats i Sonats" escoltem per primera vegada a RNA el nou single dels Chainsmokers. Ens visita el Xavi Fernández per parlar de teatre, així com el Joan Rovira de l'Aula Tecnològica Loopa per tancar el tema sobre pel.lícules de robots. El tram final per a la recepta del pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 11 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb una batussa espectacular entre padrins en un bingo del Canadà. En el "Tocats i Sonats" fem un cop d'ull a la importància que ha adquirit el "rap" en els premis Grammy. Ens visita el Josep María Cucalón per mirar-nos la situació que viu Veneçuela. Amb el Jordi Fernández fem l'habitual repàs a la lliga ACB i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 08 de febrer del 2019

  Avui obrim la missa amb la millor feina del món. En el "Tocats i Sonats" recordem la visita dels Kiss al programa "The price is right" de la CBS. Ens visita un "ressacós" Miqui Ripoll i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.