Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Això ja no va a missa

Comparteix:

Això ja no va a missa: Programes complets

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


 • Això ja no va a missa 19 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa tot celebrant el 90 aniversari de Mickey Mouse. En el "Tocats i Sonats" descobrim l'emotiu anunci de nadal protagonitzat per Elton John. Ens visiten el Josep María Cucalón, el Jordi Olcina i el Pep Ramos, amb ells ( i per ordre d'intervenció) compartim actualitat, bàsquet i cuina.

 • Això ja no va a missa 16 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa amb la curiosa història del ministre de Ciberseguretat del Japó. En el "Tocats i Sonats" destaquem els artistes convidats al festival de jazz de Cartagena (Espanya) i el nou disc d'un grup de casa, els "Pali". Ens visita el Miqui Ripoll amb el tema de la setmana (Avui va de benzina) i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 15 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa amb una multa insòlita. En el "Tocats i Sonats" l'habitual avançament de les películ.les que veuran la llum demà divendres a la gran pantalla. Ens visita el Jaume Tomàs per parlar de les curiositats de l'esport i tanquem amb la cuina del Pep Ramos des de l'Era d'en Jaume de Llorts.

 • Això ja no va a missa 14 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa amb la història d'un avi de Sallent que finalment ha trobat parella gràcies a un anunci. (Que l'herència no sigui important en el tema?). En el "Tocats i Sonats" destaquem la presència de la banda "Toto" a Barcelona el pròxim 10 de juliol. Ens visita el Josep María Ubach a l'espai de jazz i ens fa un excel.lent descobriment. I tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 13 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa amb la possible prohibició dels "Baggy Trousers" a Carolina del Nord. En el "Tocats i Sonats" parlem de Neil Young. És una de les moltes estrelles que ha perdut la casa per culpa dels incendis de Califòrnia. Ens visita el Xavi Fernández per parlar de teatre, hi fa també el Joan Rovira per situar-nos en el món de la robòtica i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 12 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa amb la retirada d'una estàtua de Colom a Califòrnia. En el "Tocats i Sonats" us recomanem la visita a Espanya de la banda original de David Bowie. Farà un únic concert a Madrid el pròxim 20 de gener. Ens visita el Josep María Cucalón per parlar del sabotatge a Pal-Arinsal i passen pel programa com de costum els dilluns els Jordis...Olcina I Fernández ens fan el resum de la darrera jornada ACB. Els minuts finals per a la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 09 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa amb un holandès que vol tornar a ser jove. En el "Tocats i Sonats" comentem la visita que farà a Espanya la divertida banda "Crystal Fighters". Ens visita, l'home de l'espai, el Miqui Ripoll amb el tema de la setmana i tanquem amb la cuina del Pep Ramos i la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 07 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa amb un fet de molt mal gust que ha passat a la Xina. En el "Tocats i Sonats" fem protagonista a Bruce Springsteen. Ens visita el Josep Maria Ubach per parla de la mort d'un del més reputats bluesman de Chicago, Otis Rush i tanquem amb la cuina del Pep Ramos.

 • Això ja no va a missa 06 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa amb una notícia surrealista:Demanen 5 anys de presó a un home....per haver robat un entrepà!! En el "Tocats i Sonats" destaquem que els mítics "ZZ Top" actuaran a Barcelona el dia 5 de juliol de 2019. Ens quedarem a la capital catalana amb el Xavi Fernández per descobrir l'obra "El declive" a La Villarroel que està en marxa fins l'11 de novembre.Ens visita l'Oriol Vilella per destacar-nos amb tot detall el disc "Hopes and Fears" dels Keane. Els darrers minuts per a la cuina del Pep Ramos i per la història de les cançons del Xavi Albert.

 • Això ja no va a missa 05 de novembre de 2018

  Avui obrim la missa amb el bany més llarg de la història. En el "Tocats i Sonats" hem de lamentar la mort d'un dels grans del jazz d'aquests darrers anys, ens ha deixat Roy Hargrove. Ens visita el Josep Maria Cucalón per comentar la salvació de Grandvalira, ho fa també el Jordi Ferna´ndez per comentar la darrera jornada de la lliga ACB i finalment el nostre cuiner de capçalera Pep Ramos amb la proposta del dia.