Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIMA EMISSIÓ

Ara i Aquí 22 de març de 2018

 • Ara i aquí 2.0 - Trini Marín i Sandra Tomàs

  En el segon programa des del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, en motiu del 10è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya, hem compartit el Cafè amb la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, i la consellera d'Infància, Gent Gran, Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs.

 • El cafè del Ara i Aquí Cafè amb Trini Marín i Sandra Tomàs

  Cafè amb la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, i la consellera d'Infància, Gent Gran, Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs.

 • Formació i capacitat de gestió

  Hem conversat una estona amb dos dels ponents d'una de les sessions d'aquest matí que té com a argument principal la necessitat de formació i capacitat de gestió en el turisme de neu i de muntanya: el rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau, i el direcrtor executiu de la Fundació OMT-Themis, Omar Valdez

 • El model d'innovació nacional, a Itàlia

  Marc Pons, el director de la Fundació ACTUA Tech, ens ha visitat abans de marxar al congrés Town Meeting Top Italian Destination, a Florència.

 • Reflexions sobre un futur incert

  Aprofitant que el programa es desenvolupava íntegrament en el Congrés de Turisme de Neu i de Muntanya li hem demanat al Josep Tomàs que compartís les seves reflexions sobre el canvi climàtic.

 • I com ho ha fet Barcelona?

  Hem convidat també al programa l'Eva Mur, la directora de Serveis d'Inspecció de la Gerència adjunta d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona. És una de les ponents que participen avui al congrés. La seva xerrada porta per títol: "Com reacciona un Ajuntament d’una ciutat com Barcelona, davant de les noves plataformes de serveis turístics?"

 • Una icona entre els destins de muntanya

  La directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, ha triat avui,. amb motiu del Congrés, una destibnació icònica de muntanya, el Nepal. Hem compartit les experiències de la Judith Fillet, que hi va ser el setembre passat.

Facebook

Twitter