Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 13 de març de 2018

 • Ara i aquí 2.0 - Joan Sans

  El conseller de la minoria al Comú d'Encamp en nom del Partit Socialdemòcrata d'Andorra + Independents, Joan Sans, és avui el convidat que ha visitat el Cafè.

 • El cafè del Ara i Aquí amb Joan Sans

  Cafè amb Joan Sans, conseller de la minoria al Comú d'Encamp en nom del PS + Independents.

 • Energia nuclear sense residus

  El MIT de Boston construirà un reactor experimental d'energia nuclear neta que podria ser viable comercialment. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana.

 • Configuracions i comportaments

  Els nostres comportaments estan condicionats a les diferents configiracions cerebrals que tenim? La Núria Prenafeta ens ha portat avui una primera aproximació del tema a 'La cuina del talent'.

 • Trump i l'"America First"

  Els nostres 'Tipus d'interès' d'avui, la Cristina Llau i el Sergi García, del grup d'Advisory de MoraBanc, han valorat la intenció de Donald Trump de incrementar de forma molt important els arancels de l'acer i l'alumini a les importacions. Una plasmació econòmica del seu lema electoral: "America First"

 • Admirant Lisboa i Sintra

  La Sònia Graupera ha estat més de vint cops a LIsboa i continua dient que és una de les seves ciutats favorites d'Europa. Avui ha compartit amb nosaltres la seva darrera experiència, juntament amb la visita que va fer a Sintra.

Facebook

Twitter