Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 10 de gener de 2018

 • Ara i aquí 2.0 - Carles Naudi d'Areny-Plandolit

  El conseller general Carles Naudi d'Areny-Plandolit, ara integrat al grup mixt, dins el grup d'UL+CC, ha estat avui el convidat del Cafè de l'Ara i Aquí. Amb ell hem repassat la polèmica al voltant del nou reglament del grup mixt i l'esperit de les esmenes presentades al projecte de pressupost.

 • El cafè del Ara i Aquí amb Carles Naudi d'Areny Plandolit

  Cafè amb el conseller general del grup parlamentari mixt, en nom d'UL+CC, Carles Naudi d'Areny Plandolit.

 • Una "Carmen" diferent

  La Viviana Besolí ens ha portat a l'espai de l'Apunt la polèmica generada al teatre del Maggio Musicale de Florencia arran de la decisió del director d'escena de l'òpera "Carmen", de variar el final escrit al llibret de Mérimée. En aquest nou final, carmen mata d'un tret a Don José.

 • Les conseqüències econòmiques del vincle matrimonial

  La Maite Bourgeaud ens ha explicat avui quines són les conseqüències jurídiquesde l'elecció del règim matrimonial. A més, proposa que caldria fer obligatòria una consulta de franc a un professional sobre l'abast de l'elecció i les repercusions del mateix.

 • Les propostes de l'Anna Riberaygua

  Hem obert la quarta i darrera hora del programa amb el seguit de propostes de llibres, de caire molt diferent, que ens ha portat l'Anna Riberaygua, de la Llibreria La Puça.

 • Un projecte de llei i un esmorzar, a punt

  El Ramon Tena ha comentat avui el punt en què es troba el projecte de llei de mediació, del qual ja ha finalitzat el període d'esmenes, i que viurà el tram final del seu camí parlamentari en el nou període de sessions. A més, ha destacat la celebració del primer esmorzar de mediadors, el 24 d'aquest mes.

Facebook

Twitter