Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 19 de setembre de 2017

 • Ara i aquí 2.0 - Omar Alejandro Valdez i Ana Baez

  El director executiu de la Fundació OMT.Themis, Omar Valdez, i l'experta mundial en turisme sostenible i presidenta de Turismo y Conservación Consultores, Ana Baez, han estat avui al Cafè de l'Ara i Aquí. L'Ana pronuncia demà una conferència, “Mecanismes per prevenir situacions de crisi generades per l’activitat turística en espais naturals”, en el marc de la celebració de l’Any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament 2017. Serà a les 19h al centre de congressos d'Andorra la Vella.

 • El cafè del Ara i Aquí amb Omar Alejandro Valdez i Ana Baez

  El director executiu de la Fundació OMT.Themis, Omar Valdez, i l'experta mundial en turisme sostenible i presidenta de Turismo y Conservación Consultores, Ana Baez, han estat avui al Cafè de l'Ara i Aquí.

 • Les alternatives al motor de combustió

  El secretari general de l'Automòbil Club d'Andorra, Toni Sasplugas, ha donat detalls de la 4ª jornada de la Mobilitat Elèctrica que se celebrarà dissabte vinent. l'organitzan l'ACA i FEDA, am el patrocini de Crèdit Andorrà i el Comú d'Andorra la Vella, i la col·laboració de RTVA.

 • Aquelles boires que et venen al cap

  Els pensaments negatius, com descobrir-los i estratègies per superar-los. Ha estat el tema que avui ens ha portat la Núria Prenafeta al segon espai 'La cuina del talent' de la temporada.

 • Així sona el sol

  Amb l'Òscar Royo, estrenem un nou espai. Un temàtic musical. Avui, el sol com a 'excusa'. Cliqueu a l'enllaç i deixeu-vos anar.

 • Un pas endavant determinant

  El Pere Augé, membre de la junta directiva de la CEA, ha comentat avui al programa el pas endavant determinant que fa el projecte de construcció de la 'Marca Andorra' amb l'implicació del Govern. A més, ha valorat algunes de les dades de l'informe conòmic de la Cambra.

 • Novetats i futures implementacions

  Per tancar e programa, hem rebut a la Pilar Zúñiga. Ens ha parlat de les novetats i futures implementacions a les xarxes socials de referència com  Facebook, Twitter, Instagram...

Facebook

Twitter