Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 26 de juny de 2017

Hem compartit el Cafè d'aquest dilluns, en format tertúlia, amb Francesc Gran i Francesc Rodríguez. La dissolució de NEVASA i Grandvalira, i els criteris d'atorgament de les transferències han estat els dos temes que hem posat damunt la taula. Un Cafè que, com sempre, ha obert portes a les 9.30h, just després del tram informatiu i de serveis inicial que hem engegat a les 8h en punt. Hem prioritzat l'actualitat, amb l'ajut del Xavier Albert i el Cesc Sanjuán, les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit, el nostre home del temps, Lluís Miquel Pérez, i la repassada a les portades de la premsa. A la tercera hora, la Viviana Besolí ens ha portat el seu 'Apunt' d'actualitat, dedicat avui al rànquing de ciutats més gastronòmiques del món, a partit d'un article de La Vanguardia. Una classificació que, segons Booking.com, lidera Hong Kong. En acabar, la Meri Picart ha obert la seva revista d''Actualitat musical'. La celebració del Jambo Street Music a partir de dijous, ha estat el tema més destacat. I després, l'Anna Bentanachs ens ha parlat de la gratitud com a concepte poc desenvolupat, en el darrer 'Via coaching' del curs. I a la darrera hora, els companys d'esports Cesc Sanjuán i David Domingo han fet una repassada a les cites del cap de setmana i a l'actualitat esportiva. I per cloure el programa, doble 'En connexió'. D'una banda, amb Manel Ara, el president de la Unió Hotelera d'Andorra, i de l'altra, amb Joan Babot, el president de l'Associació de comerciants de Prada Ramon i Maria Pla.

Facebook

Twitter