Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 27 de juny de 2017

L'Eduard López i l'Aleix Varela han estat els dos convidats que han participat aquest dimarts al Cafè de l'Ara i Aquí. Amb ells hem comentat aspectes de l'actualitat, com els criteris de distribució de les transferències comunals o la polèmica per la desaparició de la marca Grandvalira. El Cafè ha engegat a les 9.30h i abans, com és habitual, hem prioritzat la informació i els serveis, amb l'ajut del Xavier Albert i el David Domingo, les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit, el nostre home del temps, Lluís Miquel Pérez, i la repassada a les portades de la premsa. La tercera hora ha començat amb l''Apunt' de la Viviana Besolí, que avui parlava de les possibilitats, segons la NASA, de trobar vida extraterrestre ben aviat. La Núria Prenafeta ha completat el curs a l'espai 'La cuina del talent' amb un resum d'algunes de les temàtiques de caire més personal tractades més a fons. L'Òscar Royo ha rubricat el 'Covers' amb versions d'un tema de motxilla musical de 1983. "Walking on sunshine", de Katrina and the Waves. I a la darrera hora, el Pere Augé ha valorat els aspectes que defineixen la fotografia actual del món empresarial andorrà, en clau de present i d'immediat futur. A més, ha comentat el concepte Andorra International Desk. I la  Pilar Zúñiga ha comentat, com a últim tema de la temporada de la seva secció, les xarxes socials i les vacances.

Facebook

Twitter