Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 29 de juny de 2017

L'Albert Villaró, el cap d'investigació del nou Centre d'Estudis Històrics i Polítics de l'IEA, el CEHIP, ha estat el convidat del penúltim Cafè de la temporada. Hem parlat dels objectius del nou ens i del seu abast d'actuació, així com també de la seva faceta d'escriptor. Segons ens ha dit, està a punt d'acabar una mena de prequela-sequela de "Els ambaixadors". El Cafè ha engegat a les 9.30h i abans, com és habitual, hem prioritzat la informació i els serveis, amb l'ajut del Xavier Albert i el David Domingo, les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit, el nostre home del temps, Lluís Miquel Pérez, i la repassada a les portades de la premsa. La tercera hora ha començat amb l''Apunt' de la Viviana Besolí, que avui parlava dels motius pels quals els números d'emergència telefònica de la majoria de països són el 911 o el 112. Més tard, a l''En connexió', Francisco García Paramés, president i CEO de Cobas Asset Management. Avui, a les 19h, fa una conferència a l'edifici Crèdit Centre sota el títol "Inversió en valor: una filosofia per aconseguir rendiments sostinguts". Abans de les 11h, Josep Tomàs ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana. I a la darrera hora d'avui, consells que cal tenir en compte abans i durant un viatge, amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées: i en els minuts finals, la Ruth Casabella, la responsable del CAEE, ha dedicat les seves 'Receptes d'art' al moviment del Pop Art.

Facebook

Twitter