Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 4 de desembre de 2017

 • Ara i Aquí 2.0 - David Caubet

  Hem compartit el primer Cafè de la setmana amb el director de Comunicació, Relació amb l'assegurat i Mètodes de la CASS, David Caubet. Hem valorat algunes de les dades del Baròmetre de satisfacció dels usuaris de la CASS que es van fer públiques la setmana passada.

 • El cafè del Ara i Aquí amb David Caubet

  Cafè amb el director de Comunicació, Relació amb l'assegurat i Mètodes de la CASS, David Caubet.

 • 25 anys del primer SMS

  Aquests dies se celebra el 25è aniversari de l'enviament del primer SMS de la història. El text deia "Merry Christmas", i es va enviar el 1992.

 • Mocs, refredat... La nostra canalla i l'hivern

  La nostra pediatra de capçalera, la Dra. Mariona Ferrer, obre consulta avui a l'espai Pediatria Km 0, dins l'Àrea de salut de l'Ara i Aquí. parlem de ls mucositat, dels refredats i de temes que tenen a veure amb la nostra canalla i el fred hivernal.

 • La revista d'Actualitat musical

  La llista de nominats als premis Grammy i els millors àlbums del 2017, amb polèmica inclosa, dos dels temes que ens ha comentat avui la Meri Picart a l'espai que ha tancat la tercera hora del programa.

 • Sobrellengua, l'espai setmanal del català

  Com cada dilluns, el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ens ha portat un munt de temes que hem comentat a l'espai 'Sobrellengua'. No han faltat, per rubricar la secció, les clàssiques "perles".

 • L'actualitat esportiva, amb el Joan López

  Hem arribat al final del programa amb les referències que ens han deixat els resultats del cap de setmana esportiu, que hem comentat amb el Joan López.

Facebook

Twitter