Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 4 de gener de 2018

 • Ara i aquí 2.0 - Albert Coma

  El  president de la Federació Andorrana d'Esquí, l'Albert Coma, deixa enguany el càrrec després de gairebé divuit anys al capdavant de l'ens. Avui ha estat el convidat del Cafè.

 • El cafè del Ara i Aquí amb Albert Coma

  Cafè amb el president de la Federació Andorrana d'Esquí, l'Albert Coma.

 • Una errada que costarà molts milions d'arreglar

  L'Apunt de la Viviana ha parlat avui d'una errada en la fabricació d'un component informàtic que pot suposar un cost altíssim a l'empresa responsable.

 • Energia vital i universal

  El Jaume Ribolleda en ha parlat avui del Reiki a l'espai de les teràpies alternatives.

 • Dissabte i diumenge torna la neu

  El Josep Tomàs ha estat l'enarregat de tancar la tercera hora del programa amb l'espai del temps. Ha avançat que dissabte a la tarda i diumenge la neu ens tornarà a visitar.

 • Indonèsia, el paradís de les disset mil illes

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, a la sèrie que hem iniciat sobre destins destacats de viatges de noces, ens ha parlat avui d'Indonèsia.

 • Del turisme sostenible als camèlids

  El Javi Gómez, coordinador d'Andorra Sostenible, ha fet una reflexió avui sobre el 2017 que s'acaba i que ha estat l'Any Internacional del turisme sostenible. Nacions Unides ha deterninat que el 2018 és l'Any internacional dels camèlids. A més, hem comentat els dies internacionals i mundials que hi haurà fins a final de temporada.

Facebook

Twitter