Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


Ara i Aquí 5 de desembre de 2017

  • Ara i aquí 2.0 - Jaume Bartumeu

    El president de Socialdemocràcia i Progrés, Jaume Bartumeu, ha valorat l'actualitat política de caire general i les expectatives de cara a les futures eleccions al Cafè.

  • El cafè del Ara i Aquí Cafè amb Jaume Bartumeu

    Cafè amb el president de Socialdemocràcia i Progrés, Jaume Bartumeu.

  • Més animals que racionals

    Només un 0,02% dels 20.000 gens del nostre genoma és exclusiu de l'espècie humana, segons ha descobert un estudi sobre el genoma de 68 mamífers diferents. Aquest ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

  • La vàlua de l'entorn familiar més pròxim

    El Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior, organitza avui a les 20h a l'Art Hotel la taula rodona “Germans, herois a l’ombra”, moderada per Antoni Bassas. Amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, es vol posar de relleu el paper que ocupen els germans de les persones amb discapacitat.

  • Fugim dels pensaments inútils

    Un nou espai de 'La cuina del talent, amb la Núria Prenafeta.

  • Les versions del "Billie Jean"

    L'àlbum més venut de la història, el "Thriller", de Michael Jackson, acaba de complir 35 anys. L'Òscar Royo aprofita l'efemèride per oferir avui un 'Covers' amb versions del "Billie Jean".

  • El comentari dels nostres 'Tipus d'interès"

    Amb l'Enric Galí, cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i el Sergi García, un dels membres de l'equip`, hem compartit avui una nova edició de l'espai 'Tipus d'interès'.

  • De passeig per l'IBTM World de Barcelona

    La Sònia Graupera ha agafat avui el paper de la 'Graupera reportera' i ens parla de l'Ibtm world, la fira d'incentius i viatges de negocis de Barcelona. Hem entrat en contacte amb representants de l'Oficina de Turisme de Jordania a Espanya, Mónica Díez, i de l'Oficina de Turisme de la República Txeca, Markéta Lehecková

Facebook

Twitter